12 thoughts on “Să mă lămurească cineva…

 1. =))
  Si cum ar fi vrut sa ii zici “Saru-mana”, sau “Sanatate!” :P
  Probabil tanti(diriga) traieste intr-o lume a ei ;)
  Nu prea inteleg ideea asta, stiu ca si mie mi-a zis o profa acu cativa ani acelasi lucru, dar nu vad nimic rau in a zice “La revedere” unei persoane mai in varsta.
  Nu cumva, la ore, profa incepe discursurile cu “Dragi tovarasi” :P

 2. ha???
  tanti diriga e cautata de moarte acasa si ea sta la scoala??
  stiam ceva de genu ca baietii mai zis ‘serumana’ =)) dar fetele…??

 3. Eu zic la revedere la persoanele in varsta de cand ma cunosc, si nu am auzit pe nimeni sa se planga de asta, mi se pare ca nu depaseste nicio regula a bun-simtului :)

 4. ==Nu cumva, la ore, profa incepe discursurile cu “Dragi tovarasi” :P==

  “Sa traiti!” este salutul la noi la liceu. A fost foarte pronuntata chestia asta in prima zi de clasa a IX-a.

 5. Diriga? Una bucata mamifer complexat!! La fel ca celelalte exemplare cu blana in exces, care comenteaza la chestii d-astea. Exemplu: Diriga mea.

 6. si mie mi se pare la fel,adica la revedere e un salut destul de “informal”(nu e vb de o semnificatie concreta,ci mai mult de nuanta).Cel mai stupid mi se pare insa atunci cand suni la un serviciu de informatii sa zicem si la finalul conversatiei operatoarea iti spune “la revedere”…de parca v-ati fi vazut vreodata si acum abia ati astepta sa va revedeti =))

 7. Now that’s lame. Cum altcumva ai putea sa o saluti??? ‘Pa si pusi’? WTF?! That dudette really has some issues.

 8. Eu am cercetat in codul bunelor maniere (cel nou, de pe net, ca de pe vremea raposatului nu am), si nu se specifica nimic in acest sens, in privinta persoanelor in varsta. Sa-mi trag o pereche de palme daca nu ma duc sa-i pun foaia sub nas imitatiei de creatura aka diriga. Pati, inteleg ca e ‘informal’, dar pana mea… pentru atata nu te apuci sa zbieri la cineva ca e prost crescut. Nu, nu e vorba de mine, ca de era… nu raspundeam de ce vorbesc.

 9. Eu imi salut elevii cu “buna”, “salut”, “mai vorbim”, “pa” (astia pe care ii cunosc mai bine), “buna ziua” (mai oficial, pe cei care ma enerveaza sa nu am chef de povesti cu ei)

  Cu toate astea, nu am nimic impotriva unui neutru “la revedere”. Mie mi se pare okay.

  Poate ca pensionarii ar trebui salutati cu “noapte buna” sau cu minunatul “vesnica pomenire” =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.