D-ale şcolii…

:))))))) Am râs acu’ juma’ de oră cu vreo trei-patru colegi la telefon… dar e rândul să scriu şi pe aici de ce, pentru că faza e absolut demenţială. M-am oprit şi din învăţat, şi din tot, doar ca s-o scriu. Da, e perioada tezelor, am lăsat-o mai moale cu blogu’, dar revin eu weekendul acesta, don’t worry. :)
Aşadar… azi, după ora de info, când profa se pregătea să iasă din clasă, intră Lobonţ, profu’ de mate, despre care v-am povestit câte şi mai câte lucruri în posturile de după excursie ( :))))) ) şi spune : “Care din voi se ocupă cu site-ul şcolii ?” … Pauză, nimeni, nimic. Eu zâmbeam visătoare, îmi venea să râd că nimeni nu scoate nici un sunet. Numai că profa de info, trecând pe lânga el… “Roxana.” … şi iese. Lobi zâmbeşte, eu sar ca arsă, zic nu, că eu nu m-am ocupat niciodată, nici nu mă ofer voluntară. Degeaba, Lobonţ sus şi tare : “Hai în sala profesorală să-ţi dau CD-u'”. Colegii râdeau, normal, eu aveam o faţă imbecilă, nu ştiam despre ce-i vorba… :)
Am fost la sala profesorală, mi s-a îmnânat un CD negru de către Lobi, într-o carcasă crăpată şi abia funcţională. “Aici ai site-ul, să-l pui într-un loc cu hosting gratuit. Pe go.ro, eventual.”… Zic bine şi plec.
Ajung acasă, moartă de curiozitate… ce-o fi şi cu nemaipomenitul site ? Bag CD-u’ în DVD-ROM, când mă uit… 18 track-uri audio. Ahahahaa, nu-i drept ! Mă scarpin dezinvolt în cap, iau CD-ul, îl cercetez, mă uit întrebătoare în DVD-ROM, mi-au trecut o groază de posibilităţi prin cap… am crezut că sunt hidden files pe el, dar nimic. 18 track-uri house, mai vechi. Stăteam şi râdeam de una singură, a greşit Lobi CD-ul… el, mr. perfecţiune întruchipată. :))))))))))))
Planul pentru mâine e : mers cu CD-ul la şcoală (după ce am sunat Ţîru în prealabil să aduca mp3playeru’ cu CD), la ora de mate chemat Lobonţ la bancă, pus să asculte CD-ul, iar când Lobonţ întrebat “Ce-i asta ?”, răspuns “Site-ul.”
Crap de râs numai când mă gândesc. Mwahahaha ! :))))))

5 thoughts on “D-ale şcolii…

  1. Poate e vreun mesaj incifrat printre trackurile alea :) sau e un cd de la serviciile de spionaj romanes(ti). Sau poate ala e chiar site-ul. Download de muzica hause :). Eu zic sa-l gazduiesti pe mp3search.com sau pe eros-sore.org :)), sau pe hubul local.

    Sau nu.

  2. Ahaha.. :) Cica nu e CD-ul lui, l-a luat de la o fata din a 9-a. Imi zice asta dupa ce-am identificat un “L.D.” pe carcasa. Pe el il cheama ‘Lobont Dorin’. Maybe it`s just my imagination. :P

    Oricum, nu mi-a iesit faza asa cum vroiam, n-a vrut sa asculte, dar era destul de incurcat, l-am cam blocat, nu stia ce sa zica. Ahaha. :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.