With full force

De când s-a-nfiinţat Red District-ul la noi, se pare că nu pot trece două săptămâni fără un concert ca lumea în micuţul nostru orăşel, which is GOOD ! :D Ieri, duminică, în mod neaşteptat, Guerrillas cu Claymood in deschidere. Despre Guerrillas v-am mai povestit şi după Sâmbata Grea 2, la care i-am făcut review pe care l-au citit şi cei din trupă (asta dacă vă mai întrebaţi cine-mi citeşte mie blogu’, după profu’ de mate şi profa de română :/ ). Lucrul interesant este că, de atunci, vorbesc cu Sergiu pe messenger, unul din chitariştii de la Guerrillas. Aşa că eram mai mult decât entuziasmată de eveniment. ;)
Buuun… HotSauce the rapper (omu’ ăsta nu se mai satură de concerte rock :)) ) m-a luat cu maşina de-acasă şi am ajuns cu vreo oră mai repede decât trebuia. Nu ne-au lăsat să intrăm în club, aşa că am rămas pe scări în cumpănă, cam ce să facem o oră… când a apărut Commandante, solist şi basist la Guerrillas, deplasându-se nonşalant la baie, cu o privire fixă de whatever. That guy still gives me the creeps, după cum ziceam şi la Sâmbăta Grea. :)))) Am plecat cu Sauceu’ şi ne-am mai întâlnit cu nişte rockeri pe centru, după care am fost toţi în Piaţa Teatrului să stăm jos undeva. După o oră de holbat la skateri, râs de copii mici care semănau cu Tweety, vânat gay people (don’t ask) şi făcut mişto de boxerii roz ai lui Sauceu’ ( roz în toată regula ! ), ne-am îndreptat spre Red District, am plătit, ne-au ştampilat (bleah) şi am intrat. De data asta, noroc. A fost şi Atika, my dear photo-man, deci sunt şi poze, bestiale poze, aş putea adăuga.
Concertul a-nceput cu cei de la Claymood, cu Willy (solistul) în formă bună, ca de obicei.

Yeap, that`s him. :) Omul care mereu ne face să transpirăm ca nebunii, destrăbălându-ne pe Lords Of The Boards şi Sugar. Şi mai au ei câteva piese bune (mă-nervează că nu reţin titluri), compoziţie proprie, care mi-ar face plăcere să le aud mai des. Un disc, ceva ? :P

And the crowd goes wiiiiild ! Mâna aia cu wristband cu scheleţi e a mea, şi jumătatea aceea de cap mare la fel. :))

După Claymood a urmat o pauză de tras sufletele. Mă tot uitam după Sergiu, nimic. Când a apărut, în cele din urmă, mi-a pierit tot curajul să mă duc să-i zic un hi. HotSauce mă tot înnebunea să mă duc să vorbesc cu el, eu nu şi nu. Nu ştiu de când mi-a dispărut mie tupeul, dar aseară am fost de groază. :)) Şi a început HotSauce să-mi înşire teorii, cum că deşi e mare şi la prima vedere scary, de fapt e genul de om teddy bear… ahahahaha ;))). La un moment dat a apărut Sergiu la probele de sunet… avea tricou galben cu Sepultura, vedeţi voi în poze. S-a fâţâit ce s-a fâţâit, şi ni s-au întâlnit privirile. M-a recunoscut şi m-a salutat, eu i-am răspuns şi i-am zâmbit, după care el şi-a văzut liniştit de lucru. :)) Hmmm… that wasn’t so hard, dacă n-am făcut eu primul pas, mi-am zis. :)))) Mă fac timida ? WTF ? :) După ce totul a fost pregătit, a venit şi Commandante pe scenă, Sergiu şi-a desfăcut părul (vreau să zic că are un păr imens, nu-l ajung nici într-o mie de ani… sunt indivioasă), fără probleme de data asta (la Sâmbăta Grea a avut ceva dificultăţi :)))) ), şi show-ul a început.

the scary Commandante :D

uuuuh, Sergiu rockin’ ;)

chitara lui Sergiu, cu 7 coarde, doar cele groase fiind folosite – imagine the sound

Jenci, toboşarul… cu pedală dublă cu tot >:)

Norbi la percuţie… întregul sound devine tribal datorită lui

Lori, micuţul şi agitatul chitarist no. 2, unic datorită prezenţei de spirit :))


Aşa, acum că aţi văzut cam cine formează trupa, vă arăt câteva poze mai deosebite.

Sergiu cu pletele-n vânt şi doi chickens pe margine, ferindu-se de pogo… static versus movement ;)

eu, Mariusică şi HotSauce having phun :D

Roxa unleashed… :)))

Mai multe poze sunt aici. Adică toate, vroiam să zic. :) Aşa, acum, mai pe larg… Am stat faţă-n faţă cu Sergiu pe durata întregului concert… and that rocked. În primă ipostază eram destul de nervoasă pe calitatea sonorizării, având în vedere că nu-nţelegeam nimic din versuri, vocea lui Commandante fiind practic acoperită de restul instrumentelor. Apoi mi-am revenit, a început pogo-ul, headbanging-ul, tot tacâmul. :) Rămân încă o dată impresionată de muzica clujenilor, poate mai impresionată decât la Sâmbăta Grea. De ce ? Am fost mai aproape de scenă, am văzut că dau din ei tot, şi având în vedere preţul biletului, e clar că o fac din plăcere, ceea ce nu poate decât să mă bucure. :) Deşi nu m-am infiltrat în manifestarea pogoistică din spatele meu, am primit nişte coate-n spate şi am fost şi călcată pe picior de câteva ori. Minor damage, faţă de alte concerte. :)

Mi-a plăcut Jenci, băga tare; deşi era mult mai izolat, mai în spate, se simţea dubla pe piese… d’oh. Mi-a plăcut şi Norbi, cel de la percuţie; a fost atât de în formă încât la un moment dat m-am trezit cu juma’ de băţ de-al lui căzând în faţa mea. :)))))) Până m-am dezmeticit, Ovidiu (cred) a şi pus mâna pe el (this guy is built for catching sticks… şi-a repetat performanţa de la Monsters Of Transylvania, când a prins din aer nişte beţe). Mi-a plăcut Lori care, în toată nebunia, şi-a rupt o coardă, chiar înainte de ultima piesă; s-a mişcat cu viteza luminii şi a înlocuit-o. :)) Mi-a plăcut de Commandante, care nu a uitat că la Sâmbăta Grea a promis un cover după Sepultura… păcat doar că nu s-au ţinut de cuvânt. :)))))) Eh, şi normal, mi-a plăcut de Sergiu. De ce ? Pentru că n-avea stare, cânta şi îşi etala pletele (parcă-mi făcea în ciudă), arăta foarte evil (dar urma să descopăr că nu e deloc aşa :)) ), mai trăgea câte o gură de suc dintr-o sticlă de 2 litri (eu muream de sete), faţă de Commandante ce s-a-ndopat cu bere toată noaptea :))), a fost spontan şi a avut ideea să cânte ceva piesă în timpul în care Lori îşi schimba coarda… mai vreţi alte motive ? Mai am. :)))

După concert, am fost la o masă cu Atika, Mariusică şi alţi câţiva, să ne astâmpărăm setea. A apărut şi Liviu de la spAZ, se perindau toţi artiştii pe acolo, iar oamenii ieşeau din club cu afişe mari cu Guerrillas. OMG, şi eu vreau ! Lui Mariusică atât i-a trebuit… a dispărut câteva minute, după care s-a-ntors cu un afiş semnat de Sergiu pentru mine, şi cu un CD pentru el. Am văzut CD, şi mie mi-a trebuit, normal… :)) Noroc că aveam bani; m-am deplasat şi eu spre locul cu merchandise, unde era Sergiu şi o tipă… prietena lui, mi-am închipuit eu, din moment ce tot cu ea îl vedeam…

eu (văzând insignele) : “OMG, stuff ! – ahahaha that was silly… apoi, către Sergiu care zâmbea – “Vreau şi eu un CD.”
Sergiu : “Du-te !”
eu : “Păi da, că toată lumea are, numai eu nu.”

Mi-a dat CD-ul şi am primit de la el şi o insignă bonus, care deja mi-am pus-o la ghiozdan. :)) Am mai schimbat câteva vorbe cu el şi mi s-a părut exact cum mi l-a descris Sauceu’… teddy bear ! :)))) Are un râs extraordinar… ceva de genu’ “hehe”. :) Per total mi-a plăcut foarte mult de el. Am vrut să-i zic mai multe, dar nu ştiam exact ce legătură are cu tipa, mă feream de o păruială, un catfight. :)))))) Ulterior am aflat că e prietena lui Jenci. Hiuh. :)
A fost frumos şi a trecut, obviously. Am afiş, CD, insignă şi febră musculară la gât; îmi vor aminti de seara trecută. Abia aştept Monsters Of Transylvania 2, să-i revăd. :)

16 thoughts on “With full force

 1. mereu am avut o invidie nebuna pe cei care se baga la pogo…eu sunt cam firava asa si nu prea ma ia lumea in seama cand se pune de asa ceva :D Totusi m-am implicat intr-un pogo mic o data la emil si a fost un sentiment ffffffffff tare(au trecut cateva luni de atunci da inca ma mai dau mare cu asta,dupa cum se vd :p)

 2. Ivett… ce vrei sa stii ? Ca era un tip asemanator cu Catalin Botezatu, imbracat in haine care nicicum nu se asortau, cu un mers elegant de femeie, ochelari de soare si ciupica, tip ce in cele din urma (foarte penibil), s-a asezat stand pe spate pe asfalt, vorbind la telefon si razand in hohote ? Nah, acum stii. GOD ! Ce oameni ! :))

  Red Chicken… ahahhahaha, aim sori. :)) Daca stii ce tre` sa scriu intre “(?)” si “(/?)” (fa din ( ) <>, ca nu m-a lasat sa scriu altfel) ca sa sterg peste ce-am scris si sa reformulez, garantez ca schimb animalele. :))

  Pati, hai la Peninsula si ne facem de cap impreuna. :)) Si io-s mica, insa numai firava nu poti spune ca sunt. Uhm, mica si rotunda, m-as rostogoli ca o minge, m-ar calca lumea-n picioare. Tre` sa fiu intr-o dispozitie foarte salbatica sa ma aventurez in pogo. :)

 3. Hm… se pare mie sau Roxa e un pic cam into this Sergiu guy? :-” Please, don’t kill me! :D

  I’m happy you had a great time!

 4. Pot fi si eu “alalaltu'”, “celelalt chitarist” , “ala din dreapta” or something dar nu “nr 2”, pls pls. :d

 5. Ionuca ? :))))))) N-are voie omu` sa aiba o febletze ? :>

  Lori, tu ramai the one and only, nu esti no. 2, la altceva ma refeream acolo… ideea era ca trupa are doi chitaristi. :) N-am vrut sa sune asa… sorry. How can I make it up to you ? :))

  HotSauce : ba erau ! Nici nu se pune problema. Fa-le o poza si deschidem un poll, sa voteze lumea. Da` fara photoshop-uri si shadowing ciudat. :))))

 6. Am auzit de tipii astia, probabil tot de pe blogul tau. I bet they’ll never come to GL. Roxa unleashed owns!

 7. Hai tu la Monsters Of Transylvania 2. :) Eh, stai sa devina mai cunoscuti. Nu-s lansati de foarte multa vreme. Au timp sa vina… dar de cand esti tu interesata de hardcore ? :))

 8. I used to play Guano Apes again, again again and again, and that’s hardcore right? Uhm, I think. Transylvania 2, wait for me, hopefully.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *