Deftonizare generală, part 2

În momentul acela, în cele câteva fracţiuni de secundă în care-am stat cu mâna întinsă, mi-au trecut prin cap o groază de variante de terminare a poveştii. Însă nu la asta…
Nick : “Tu eşti Roxa ? AAAAAA !!!”
Şi a urmat o îmbraţişare lungă, de vreo 15 secunde, în care I couldn’t feel any more complete. :) După aproape un an de messengeruit, we finally met. Apoi m-a chemat la o bere, iar după ce i-am pasat aparatul foto lui Frankie (avea brăţară verde, deci acces în backstage, fără probleme cu jandarmii care nu-ţi dau voie cu aparat foto), mergeam la pas cu Nick spre acelaşi restaurant Rustic. “You’re so small!” a fost primul lucru care l-am auzit despre mine, de la el. :)))) D’oh. 1,53 versus 1,90. Cred şi eu că-s small. :)

Am stat pe terasă la bere, l-am cunoscut şi pe Mihnea, au fost şi cei de la Coma pe-acolo, chitaristul de la Implant Pentru Refuz, o groază de lume. Acesta din urmă povestea despre Vita de la Implant / Blazzaj, mai mult ca sigur, cum c-ar avea concert cu Blazzaj în Ploieşti parcă, şi nu poate lipsi, deci nu va vedea Deftones. I say… pretty shitty.

Faze pe scurt: Nick mi-a făcut cinste cu Stella Artois (a doua bere cinste for the day), scurte discuţii seci despre depresiile prin care era evident că trecem amândoi, terminate cu “să bem pentru asta” şi-un ciocnit de sticle, multe miştouri şi râsete, (asta-i tare)… şi-a adus aminte de un status de-al meu cu Maynard de la Tool şi m-a-ntrebat dacă-s îndrăgostită de Maynard (ahahaha), iar eu am zis “DA!” (mwahahaha), a venit şi Adi Petrescu – un vechi şi bun prieten din Piteşti, fără nicio legătură cu rockul, ci mai degrabă cu radioul – să mă vadă şi să-mi spună la mulţi ani; am fost expeditivă rău cu el, I needed to focus on Nick :)) ; în cele din urmă a apărut şi Ştefana – o tipă din
Cluj, mare fană Luna, cu care vorbeam pe net şi la telefon demult şi care se ştie cu Nick; apoi au venit la masă un el şi o ea; ea era urâtă şi se dădea la Nick, uitându-se cam cruciş la mine; Nick era nedormit, cu ochii roşii, iar după bere şi-a comandat şi ceva whiskey; când am dat să plec spre arene, Nick a zis “nuu, mai stai”, dar n-am mai stat la masa lor; cum am plecat, tipa a şi zburat lângă el; eu m-am aşezat la masa Ştefanei şi am stat acolo, iar Nick se uita la mine cu o privire de genu’ “bine că acolo poţi sta”. :))

În cele din urmă am plecat singură spre arene, tot într-o fugă, pentru că auzeam deja “All My Friends” de la Godmode înauntru. Jandarmii m-au pus să le deschid rucsacu’. Twice. Dar atâta prostie pe capul lor nu ştiu unde mai încape. Şi acum mă cutremur de râs.
eu (cu ghiozdanul deschis şi două peturi de 1 litru fiecare atârnând afară din el) : ‘…’
jandarmul : ‘Aveţi sticle, obiecte contondente ?’

eu: ‘Nu.’
jandarmul : ‘OK, intraţi.”
Aaaahahaha, like wtf ? În fine, bine că nu m-au lăsat fără apă, aşa caldă cum era. :) Am fugit la Frankie până-n celălalt capăt al arenelor să-mi iau aparatul, apoi înapoi, să văd concertul…

GODMODE

Ah, absolut superbi. Când au fost în Târgu Mureş nu s-au bucurat de aşa o sonorizare bună ca la arene ( care n-o întrece pe cea de la Peninsula, though :D ), aşa că acum i-am auzit cât de bine pot să sune live. Vocea lui Paul e absolut impresionantă pe ‘The Only Way’… se auzea şi cu ecou, era cât se poate de clară. Tot Paul a zis ceva de genul… “Where you at, Cluj, Bistriţa, Tg. Mureş ?” :)) Interesant a fost faptul că a schimbat vreo două cutii de Golden Brau în timpul concertului, pe care le ţinea mereu în mână. :) Absolut fantastici, vreau să le cumpăr albumul.


IMPLANT PENTRU REFUZ

În primul rând vreau să spun că Vita de la Implant ( cel cu părul lung, creţ, blonduţ, şi ochi albaştri… ), arată extra mega super uber cool :)) Toată salivam pe acolo. A fost prima dată când i-am văzut live, aşa că, I can only say this : THEY FUCKIN’ ROCK !!! Nu mă aşteptam să sune chiar atât de bine. ‘C.S.A’, ‘Sub zero’, hmpf… A fost primul concert la care am zbierat ca o disperată după o piesă, şi anume Sidef, al cărei videoclip l-am postat şi pe blog. Când în cele din urmă au cântat-o, spre marea mea surprindere, întreaga populaţie rockistă o ştia şi o cânta. Jos pălăria şi respect, dudes, mai ales pentru Vita, care se ocupă şi de Blazzaj. You rock and rule.

CRIZE

Nu am auzit în viaţa mea vreo piesă de la ei înainte de concert, însă i-am urmărit ultima emisiune (Underground se numeşte) pe acest sezon a lui Shole de pe Senso TV, thanks to Vlad, şi mi-a plăcut mult de om. E atât de lejer şi de simplu, cu o foarte bogată cultură muzicală. Au sunat foarte bine, e un crossover mai dur, care aduce a death metal. Faza tare a fost înainte de a începe concertul, când l-am văzut pe Shole perindându-se pe scenă. Eram în rândul al doilea, aşa că am urlat cât m-au ţinut plămânii: “SHOOOOOLEEEEEEE !!!!” =)) Spre surprinderea mea, s-a uitat la mine zâmbind, după care eu, din nou, cu aparatul îndreptat spre el: “STAND STILL !!!” :)))))))) Nu-s normală ! L-a apucat pe un tip de după gât şi… asta a ieşit. :)


Când m-am uitat undeva mai în dreapta spate, ghiciţi pe cine văd ? Seergiuuuuu de la Guerrillas. :D

[ to be continued – check part 3 ]

8 thoughts on “Deftonizare generală, part 2

 1. who’s life is perfect, hah? i am so glad you enjoyed it, and sad because we haven’t met… i don’t have your ymr id… but still, you’re my favourite, and after you is nick :D

 2. Ioi, tu fata, mi-e asa ciuda ca nu am putut sa-ti spun LA MULTI ANI pe 25! :(( Dar sper ca nu e prea tarziu nici acum. Don’t ever change, you sweet crazy funny girl!!!! O tona de pupici din partea mea!

  Ps. O sa ma pun la curent cu ce se intampla in viata ta dupa ce termin cu bacu’. >:D<

 3. Grey, I`ve seen you found my ID easily. :)) Yeah, I guess Nick`s everyone`s favourite. :D ( mine too ) :)

  Ivett, mersi din toata inimaaAAAAA!! :))

  Ionuca, mult succes de-acum inainte la bac. Don`t worry, my life can wait. Yours is important right now. :) Ivett, la fel.

 4. super review ce ai facut aici…ciudat..avem cam aceeasi perspectiva :) …desi eu nu am avut norucu’ sa am un aparat ca lumea…l’am “capturat” pe mihanea p’acol prin memorie…pe paul/godmode intr’un fel…si te’am vazut si pe tine pe acolo. din ce am citit aici cred ca: “la multi ani!” pentru 25…mai buna sincronizare ca asta nici nu se putea

 5. Eh, nici al meu nu e mare branza, si tot am reusit sa fac cate ceva. :) Si eu te-am vazut, si ma miram cum de n-ai venit cu noi… Multumesc mult. :)

 6. Pingback: Deftones. Bucureşti. 2011. După cinci ani… | Fascination Street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *