2 thoughts on “Legat de Roşia Montana

  1. Nu stiam ca mihnea scrie…sper sa lasi un review dupa ce citesti cartea sa imi fac si eu o parere :)

    Cat despre Rosia Montana eu sunt extrem de revoltata inca de cand am auzit de proiectul gabrielResources. Totusi, avand in vedere ca demararea propriu-zisa a lucrarilor a stagnat atat, datorita protestelor societatii civile am inceput sa am sperante ca la un moment dat vor renunta complet la idee.
    Am fost la Rosia Montana acum 2 ani(dar nu in timpul Fan Fest) si locurile sunt superbe. Tocmai din motivul asta oamenii fac acolo bani frumosi din agroturism. Eu cred ca daca oamenii s-ar organiza putin vietile lor chiar ar putea fi ok, pt ca zona aia are un potential de trai decent extraordinar, fara a mai fi necesare “locurile de munca” puse la dispozitie de gabriel(am inteles ca asta e principalul argument care ii convinge pe cei de acolo sa colaboreze cu monstruoasa companie)

    Legat de FanFest have fun. Sper ca cei care merg acolo sa nu uite scopul pt care sunt veniti, adica protestul si abia in plan secundar distractia. Ar fi o crima ca Fan Fest sa devina un StufStock 2 :(

  2. Pati, foarte frumos ca ai fost acolo extra-festival. :) Si noi vrem sa facem asta, nu stim cand, dar vrem. Merita, ai dreptate, zona e superba, dar din pacate Gabriel Resources vrea s-o transforme in cu totul altceva. Urmeaza sa scriu despre o discutie de-a mea cu o batranica de acolo, sa vezi de ce sunt in stare…

    Mihnea a scos a doua carte de poezii… si e dementiala. Am pus si niste versuri din ea. Prima parte e politica, a doua dragoste. Il ador. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *