Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

Ultima primă zi

Ieri a fost una din acele zile care-mi dovedesc a mia oară că totul se întâmplă total altfel decât trebuie, unde “trebuie” = ceea ce e normal pentru mine.

M-am trezit la 6:40 după o noapte de foire exagerată prin pat. Nu mai puteam dormi şi m-am gândit să fiu gata la timp, dacă să dorm nu pot. Bine-nţeles că am fugit iar în staţie, fiind în întârziere, asta
după ce acasă am spart o farfurie, în prealabil. Ioana mai că jubila, eu priveam în gol, eram seacă şi sarcastică. A ajuns şi un 23, era extra mega uber full, aşa că Ioana a propus varianta taxiului. Eu am bolborosit ceva despre singurii bani care-i aveam înfăţişându-se în bancnote de 500 de mii, ea a spus că nu e nicio problemă, şi aşa ne-am urcat în prima maşină. După ce i-am spus destinaţia şoferului şi înainte să pornească de pe loc, acesta a spus un “Doamne ajută!” care ne-a făcut să ne uităm buimace una la alta, zâmbind mohorât.

eu: “We’re gonna die.”
ea: “Îhîm…”

La şcoală lume multă, boboci fricoşi, flori şi costume, Ţîru (colega de bancă – ceva mai permanentă decât Vlad sau Pavel – ce mereu aude “eşti proastă”) şi rockerii mei ce-l însoţeau pe Cotoară la o ţigară. Eu, Ioana şi Ţîru ne-am retras în clasă hotărâte să privim festivitatea de pe geam.

ochelarii Ioanei măresc :))


După câteva minute a apărut Vulc, profu’ cel tânăr de geogra, însoţit de altă frumuseţe masculină, tot purtătoare de ochi albaştri. :) Aveam să aflăm că îl cheamă Gogoşel ( sau Cocoşel ? :)) ) Constantin (ahahahaha) şi că e noul profesor de istorie, venit în locul fostei imitaţii de creatură aka diriga. :)

festivitate de pe geam


Tot la festivitate am aflat că noua dirigă e nimeni alta decât profa de română din a 10-a. Nu e Gogoşel (can’t get over it, ahaha), cum speram noi, dar nu mă pot plânge. Decât fosta… mai bine oricine.

diriga…


După desfiinţarea unui liceu particular ne-am pomenit cu patru colegi noi… unul îmbrăcat în roz, având mare stofă de manelist, altul abia vorbind limba română, o tipă înţepată şi alta semi-distrusă. :/ E o perspectivă dură şi superficială, aşa… de primă vedere. Sper să mă înşel.

în maşină, cu catalogul de anul trecut ;))


Lavi ne-a dus acasă cu maşina, iar la o intersecţie, aşteptând verdele la semafor, am zărit 23-ul albastru al lui BD condus de urâtu’, colegul lui, iar BD stând pe scaunul din dreapta. Isterie totală pe capul Ioanei şi puţin chiar şi pe al meu. :)) Lavi, absorbită de toate adjectivele aduse la adresa look-ului său, a pornit doar după câteva claxoane enervate din spate. :) Când am trecut pe lângă bus, eu şi Ioana îi făceam cu mâna ca două groupies, apoi i-am dat câte un bip, pe rând. De observat că eu nu dau niciodată bipuri. :))

După o ultimă primă zi de şcoală în care eu ar fi trebuit să fiu la pământ, dar m-a resuscitat atmosfera, a urmat altă tură de umblat prin oraş, rezolvând una alta, iar apoi aşteptata deschidere a Cage-ului. Un fiasco total. Lume multă şi muzică proastă. Pentru că era grand opening, au deviat de la rock night, iar Michael Jackson nu mai e pe gustul meu. Noroc că a fost bună compania.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Ultima primă zi”

 1. ionuca

  Hm… colegi noi, profi noi, diriga noua. Eu zic ca te asteapta un an scolar foarte interesant… din toate punctele de vedere ;)

 2. ivett

  Roxa!!!
  ce cauti tu la scoala?
  ce cauta catalogul in mainile tale?? :P

 3. grey

  nu ma pot opri din spasme de ras! =))

 4. Roxa Trutza

  Ionuca, cred ca ai dreptate, e o prima saptamana plina de… neprevazut. ;)

  Ivett !! Bune intrebari. :)) La prima nici eu nu cunosc alt raspuns decat doing what I`m supposed to do, what everyone else does, iar la a doua… o ajutam pe Ioana sa scrie noul catalog dupa modelul vechiului, totul cu acordul si rugamintea dirigai. :))

  Grey, wtf ? What`s so funny ? :) Stiu ca-s urata, dar…

 5. grey

  shut the fuck up! daca mai zici o singura data asa… i’m gonna kick your butt. radeam de festivitate si de atitudinea ta fata de prima zi de scoala. :P
  luv ya

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>