Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

Infected with no poison

Acum două zile m-am procopsit şi eu, ca orice clickuitor naiv pe statusuri, cu vestitul virus de care zicea şi Claudiu, pe care l-am citit cam târziu, din păcate. :) Degeaba a urlat la mine McAfee-ul, eu a trebuit să “continue what I was doing”, într-un moment destul de tensionat în care fix asta-mi mai lipsea să-mi poată fugi pământul de sub picioare: să m-apuc să “trimit mass-uri” cu link exact spre site-ul cu problemă. Ar fi fost în regulă dacă n-aş mai fi avut şi uhm… oameni destul de importanţi pe acolo. De exemplu, Sergiu a stat până la 2 noaptea să-şi reinstaleze Windows-ul. Dar ne iubim, mă iartă. :)) Eu, ca de obicei, am avut noroc cu Auraş care şi-a sacrificat timpul pentru mine, Windows-ul meu şi onoarea mea. Thank you. :)
Inutil să spun că Csabi se distra copios pe seama agoniei mele…Urmează un review al noului album Audioslave care mă obsedează şi un post despre ce s-a mai întâmplat pe la şcoală, sper. Bow to the… oricine face orarul, mâine am ore pe 9. :))

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Infected with no poison”

 1. green

  Ah, I bet it blowed. Nuj cum de data asta am scăpat de chestia asta. *Phiu*. Şi ca deobicei, Auraş saved the day!
  Audioslave au un nou album ? SWEET! Gotta get it.
  *zboară înapoi la blogul ei*

 2. Auras

  Vreu si eu albumul. Cum se intituleaza ?:)

 3. Alexandra

  si eu am patit la fel cu virusul ala. si culmea, eu chiar ca NICIODATA nu intru pe linkuri din gm-uri. ce penibil. si ce proasta m-am simtit :”>. am si eu oameni mai importanti in lista care acum stiu……sunt blonda!!!! (aici vine un tipat de femeie din ceva film horror :P ) da’ eu am fost desteapta si am scapat singura de virus. I kick serious virus but!

 4. Auras

  Ok, vad ca nu ai vrut sa spui asa ca l-am gasit singur. Se numeste “Revelations” si exista o versiune speciala cu DVD bonus.

 5. Roxa Trutza

  Green, do get it, it fuckin` owns the world. ;)

  Auras, vad ca te-ai descurcat si singur. Am vrut sa-ti spun, dar am presupus ca google ti-e mai la-ndemana. :)

  Alexandra, nu toate blondele-s suficient de inteligente ca tine, eu am avut nevoie de un mastermind ca Auras to do the dirty work for me. :))

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>