Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

Back in business

Da, pot şi fără blog, se poate. Dar tot mai bine mi-e cu. :) Am un draft de vreo 3 săptămâni cu excursia la Păltiniş şi nici până-n ziua de azi nu am reuşit să-l public. Excursia aia NU trebuie uitată, a fost una din cele mai reuşite din întreaga-mi existenţă efemeră.

Şcoala tot şcoală, tainele matematicii tot intangibile, Ţîru tot nu vede bine la tablă şi din două-n două secunde-mi spune să-mi iau mâna… Which reminds me. =)) Azi i-am făcut-o, asta trebuie povestită ! După ce i-am repetat în ciclu infinit să-şi cumpere ochelari şi să renunţe la expresia “Ia-ţi mâna !” care mă raşchetează pe creier, azi la mate nici unul din sfaturile mele nu era ascultat de draga mea colegă de bancă. Aşa că, muşcându-mi buzele pentru a preveni o ulterioară pufnire-n râs, cu o ipocrizie fără margini mă făceam că scriu de pe tablă şi fără măcar a arunca o privire-n caiet, am scris ceva de genul: “2x+3 Ţîru eşti proastă”, ea apucându-se să scrie întocmai. Transpiraţie, muşcat de degete, ascuns pe sub bancă, prelins de pe scaun, toate sub privirile nedumerite ale lui Lobi, care n-a mai zis nimic. :))

Sunt mereu prea obosită să mai simt ceva… parcă am intrat într-o stare de pilot automat. Puţine sunt momentele în care chiar pot spune că sunt surpinsă sau entuziasmată de ceva. Mai nou aceste momente sunt legate de un nume. :)

RSS 2.0 | Trackback | Comment

7 Responses to “Back in business”

 1. ionuca

  ROXA, welcome back!!! Imi era asa dor de un Roxa written post! Abia astept sa aud despre excursia la Paltinis si toate cele. >————–:D—————< incredible WARM HUGE hug to you!

 2. green

  Ah, goodie! Începuse să mă enerveze “Notice anything?” de fiecare dată când ajungeam pe aici :D. Wb.

 3. mystique

  yes, yes, i second green on that one :D. Yoi, posturi noi la orizont si especially, excursie, yay.

  I really thought you were lost or something :-s.

 4. grey

  te tecusem deja la bloguri parasite… welcome back >:)<

 5. Roxa Trutza

  Thank you, thank you, hugs for everyone. :D

  Ma-ntreb de ce Lobi azi l-a-ntrebat pe un coleg ce-a lipsit vreo 2 zile daca e ‘back in business’… Sar`mana domn` profesor daca cititi asta… macar lasati un comentariu, promit ca nu cenzurez excursia de la Paltinis si nici nu intru-n panica. :))))))

 6. ionuca

  You’ve been tagged. 5 lucruri fara de care Roxa nu ar putea trai. Repede! :P

 7. Lae

  Hi there! Great blog! Welcome to my blogs, and what about link exchange? let me know, if u agree, thanks :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>