8 thoughts on “Un pachet de nervi…

 1. Trebuie sa iti fac in ciuda si sa-ti spun ca nu am mai fost propriu-zis la doctor din… clasa a X-a! :D I’m one hell of a lucjy person :D

  Stiu ca e enervant, dar trebuie sa stai in pat la caldura ca sa te faci bine. Promise you’ll do that. I don’t take NO for an answer!

  >———:D———-<

 2. Trebuie sa va fac eu ciuda la amandoi ca n-am fost niciodata la doctor.

  PS: Cum pana mea sa postez comentariul cand nu-mi afiseaza codul.

 3. In primul rând, ca să nu mai transpiri, trebe să iei paracetamolul mai des. Că de asta transpiri, creşte febra: ţi-e frig, iei paracetamol, scade, ţi-e cald şi transpiri, apoi, după ce trece efectul, dacă nu ai luat deja altul, iar faci febră, iar ţi-e frig, te sesizezi şi iei paracetamolul, scade, transpiri… Ar trebui să iei cam o dată la 5-6 ore un paracetamol. Dar e mai bun ibupofrenul, se poate lua în cantităţi mai mari, o dată la 4 ore (paracetamolul, peste o anumită doză, face rău la ficat).

  Pentru copii, priveşte-i drept în ochi cu ochii cât mai larg deschişi, cu o mimică înspăimântătoare, până fug ţipând. La mine merge (dar poate sunt eu mai urât)

 4. Ionuca, am stat destul si-n pat, acu` mi-am mai revenit, oarecum, adica nu ami am febra aia imensa, in schimb am facut pneumonie. The never ending joy. :) Hug you right back !

  Auras… uimeste-ne. Ai parinti medici, sau ceva… :)

  Vlad, da, ceva-n genul asta trebuia sa fac, dar mie mi-e o scarba extraordinara de medicamente si mai ales de CEAI. Vesnicul ceai. Bleah. Nu cred ca esti urat, da` de-naltimea mea sigur nu se sperie nimeni. :) Si da, mi-a zis ulterior ca poezia a luat-o de pe Slashdot si i-a fost lene sa mentioneze. :))

 5. intr-adevar amuzant, stiu cum e, de 3 saptamani sunt numai pe la doctori.
  si merge sa iti bagi castile in urechi, dai cat se poate de tare si te uiti fix intr-un colt, ridicand rar privirea si gaurindu-i pe toti.
  Copilul se va simti atras, si cand vine spune-i maica-sii sau lui taica-su: “Tine-ti drecu potaia in lesa!” ;D

 6. vai, credeam ca numai eu nu suport copiii de la doctor. dar nu stiu de ce, intotdeauna sunt mai multi copii, nu doar unul. si mereu este unul timid, care tace din gura, care mananca linistit o ciocolata, pana cand vine copilul ala neastamparat, care se da in spectacol si ii da una peste mana ca sa scape ciocolata. si tot ala nesimtitul e alintat de toti din sala de asteptare, pe cand pe ala linistitu’ nu-l baga nimeni in seama. eventual maica-sa il cearta ca nu a dat si la altii din ciocolata. nu-mi place la doctor!

 7. Briosa, pacat ca n-am ce-mi pune-n urechi, altfel as face intocmai. :)

  feedledeedee, happy to see you here. :) Cred ca concluzia e general valabila. Cui naiba-i place la doctor ? Uhm, ok, mie la dentist, ca-i frumos si cu ochi albastri. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *