Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

If only tonight we could sleep…

Am un sistem imunitar format împotriva sentimentelor dulcegi. De exemplu, nu poate să-mi placă, pur şi simplu, de cineva care nu mă gâdilă deloc la nivel neuronal, nu-mi plac oamenii banali, dar nu voluntar, ci respingerea porneşte de undeva de la nivelele superioare. Nu pot simţi milă fără să nu mă încerce, întâi, un sentiment de dezgust şi dezaprob total faţă de cel ce nu a avut puterea necesară să facă ceva pentru a nu ajunge în respectiva situaţie demnă de milă. Nu mă pot îndrăgosti fără ca raţiunea să fie de comun acord cu pompa contractilă ce pulsează sânge (corazonu’, da’ învăţam la biologie şi mi-am zis că e un prilej bun să repet :D). Sunt destul de ciudată, ştiu, dar eu nu mă mai văd suferind din dragoste. Da, o să suspin mult şi bine după nişte nebunii de moment pe care le înec cu tot felul de metode prin care-mi demonstrez că dramele din dragoste-s minore faţă de tot ce se întâmplă pe pământ. De aceea, cred că la ora actuală sunt mai multe şanse să cad în depresii dacă americanii vor ataca Iranul decât dacă sentimentele mele efemere nu-mi vor fi împărtăşite şi voi fi rănită-n amorul propriu.

Nu ştiu ce m-a apucat să vorbesc de sentimente din astea compromiţătoare, nu e domeniul meu. Poate e de vină perioada asta, în care coşmarurile mele s-au transformat în vise colorate cu îmbrăţişări şi ţinut de mână, iar eu nu prea mai ştiu cum să reacţionez în faţa unor asemenea lucruri bizare. Ar fi frumos să mă las dusă de val, chiar dacă nu mă voi avânta prea în larg, unde sunt rechini şi alte creaturi înfricoşătoare; să pluteşti e bine, dar e relaxant şi poate adorm pe unduiri legănate… să înot, e obositor, dar reconfortant şi satisfăcător după ce ajung la destinaţie. Nu ştiu… îmi urăsc puterea, am ajuns să pot decide până şi în cazul ăsta. Trist.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

11 Responses to “If only tonight we could sleep…”

 1. otrava

  foarte tare blog. esti meserias. eu sunt la inceput invat sa merg. poate treci si pe la mine sa vezi daca cresc bine. astept un semn. multumesc pt minutul acordat. http://bloguluotrava.blogspot.com/

 2. green

  Uhm, you could just let yourself drift away.. nothing bad can happen..
  Just live it?

 3. Cougar

  “De aceea, cred că la ora actuală sunt mai multe şanse să cad în depresii dacă americanii vor ataca Iranul decât dacă sentimentele mele efemere nu-mi vor fi împărtăşite şi voi fi rănită-n amorul propriu.” – eu n-as baga mana-n foc..:)))

 4. Roxa Truţa

  Otrava, puteai macar sa faci efortul sa schimbi genul in textul pseudo-spamului. Nu-mi place cum iti faci reclama, deci mai departe nici nu ma deranjez.

  Green, but bad CAN happen and it happened before…

  Cougar, nu ma cunosti.

  Actually, nu-s sigura ca ati inteles ce-am vrut sa zic daca ma intrebati/imi spuneti lucruri din astea… cred ca-s prea abstracta.

 5. fistic

  Israelienii vor ataca Iranul, americanii doar ii vor “suporta”, asa ca sentimentele nu ataca la cord, ele doar servesc de suport, adica de pretext.

 6. Roxa Truţa

  Si atunci care-s adevaratii israelieni pentru cord ?

 7. ionuca

  Eu sunt de aceeasi parere cu Green. Just enjoy it!!! [uneori, prea mult gandit dauneaza :D]

  >:D<

 8. fistic

  Probabil ca lipsa sentimentelor, acestia sunt adevaratii rechini la cord, sau la miez cum se spune; si daca tot este eclipsa, se leaga, bag de seama ca nici israelienii nu iubesc semiluna.
  Parintii stie ca vrei sa faci un copil? :)
  Sorry

 9. Roxa Truţa

  Ionuca, dragostea mea trece prin creier, can`t help it. :))

  fistic the prick. Se potriveste si rimeaza. :)
  “Sorry.”
  Oricum, stii aia cu “one fish, two fish, plenty of…” ? Normal ca o stii, ai inventat-o, cred. ;) Asta ar fi trebuit sa faci, dar daca tot ai intrebat, hai sa-ti raspund.
  1. Daca te referi la titlu, e doar o melodie Deftones, si in cazul meu se refera la insomnii singuratice, nu in doi.
  2. Daca te referi la continutul post-ului, stai linistit, they invented condoms, such thing won`t ever happen.

 10. fistic

  Am tacut destul si o sa mai si tac, dar de cele mai multe ori tacerea ii invita pe ceilalti sa te priveasca de sus. Ai dreptate totusi, astfel de lucruri nu se discuta public, jucam rolul psihologului, asa a iesit, dovada ca nu sunt nici psiholog, nici actor. Totusi, asa mi s-a parut, ca sentimentele ti se pareau fara substanta sau finalitate. Oricum, nu mi-am propus sa ma amuz pe seama ta, e placut ce scrii, faceam misto de mine.
  E bine ca bati saua sa priceapa parintii:)

 11. Roxa Truţa

  Nu te-ai putut abtine nici acum de la incheierea pledoariei intr-un mod acid, asa-i ? :)) Stai linistit, e un farmec de-al tau ce l-am apreciat intotdeauna. ;) Si ai dreptate, asa-s sentimentele mele, esti singurul ce a inteles, pana la urma.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>