Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

"I’m tryin’ ta think, but nuttin’ happens"

Îmi fac probleme, ca de obicei. Mă gândesc la sfârşitul anului şcolar şi al liceului, implicit, şi-mi vine să mă apuc cu mâinile de cap şi să nu-mi mai dau drumul până nu am dread-uri sau rămân fără niciun fir.

În primul rând mă gândesc la promoţii. Mai mulţi colegi au fost cu ideea să facem ceva cu o temă de messenger. La început mi s-a părut originală ideea, apoi mă gândeam cât de penibil am să mă simt dând cuiva o asemenea promoţie. Nu că ar fi aşa de multe ocazii de a mă simţi astfel, de vreme ce mi-am comandat doar 30 de bucăţi (adică cele mai puţine, cred, faţă de alţii cu sute), dar totuşi… Nu, nu am nicio idee mai bună care să nu pară banală faţă de revelaţia cu messu’, aşa că mai bine mă fac mică şi stau în banca mea. Totuşi, dacă ar fi inteligenţi, colegii mei ar putea scoate chiar o chestie drăguţă de acolo (aici da, am idei, dar tot prefer să tac). Însă, având în vedere cine se ocupă de promoţii, tare mă îndoiesc că va fi aşa. :)

Apoi ar fi pozele de promoţie. Ioana s-a vopsit, s-a dus la coafor, apoi la un profesionist şi s-a întors cu 84 de poze geniale din care poate să aleagă. Pe altă colegă am văzut-o cu un geamantan plin de haine, pregătită de photo session. Eu stau şi mă scarpin în freza mea ciufulită… WTF ?! Să mă duc la un fotograf ? Să-mi spună să stau în mii de poziţii penibile şi cu sute de grimase vesele şi eu să mă simt uber aiurea ? Mie abia îmi place o poză pe lună, din cele care mi le fac eu, şi eu măcar ştiu ce-mi place. Nu-s fotogenică, nu am ce arăta şi punct. Oare dacă estompez puţin telefonul e bună poza din profil ? Ajunge una ? E bună chiar dacă am o faţă naivo-dezgustato-chinuită şi nu zâmbesc ? Ah, urăsc clişeele, şi pun pariu că tot acolo voi ajunge, împinsă de la spate de cutare şi cutărică. OK, să presupunem prin absurd că da, mă duc la un profesionist. Cu părul meu rebel tot va trebui făcut ceva, adică ori bigudiuri, ori ondulator, ori aparat de întins, plus fixativ, spumă sau gel, sau ce pana mea se mai foloseşte, adică tot felul de produse şi aparate ce le-aş refuza cu desăvârşire. The horror, the horror. :(

Să încep să mai spun de banchet, de rochii şi pantofi cu tocuri (OMG !! eu nu ştiu umbla cu aşa ceva şi nici n-am să învăţ !), când tot ce mi-aş dori ar fi nişte adidaşi, blugi şi unul din tricourile mele vechi şi negre ? Nu nu, nu mai pot gândi, mă apucă o disperare cruntă. Noroc că e total nesemnificativă când o aşez frumos lângă sora ei mai mare, cea provenită din motive legate de bac.

We don’t need no education… *hum hum hum*

RSS 2.0 | Trackback | Comment

12 Responses to “"I’m tryin’ ta think, but nuttin’ happens"”

 1. green

  Oh, dar nu e mai bine să nu mergi la banchet, aşa cum fac eu? :))

 2. feedledeedee

  si eu vreau blugi si tricou negru, dar nu ma lasa nimeni sa ma duc asa la banchet :(( :(( dar lasa, tot o sa ma imbat eu in buda. cu profu de mate!! muhahahaha

 3. Auras

  Noi nu am facut banchet :) Si nu-mi pare rau. Deci, nothing to lose.

  Faceti si voi o excursie pe la mare/munte si va distrati cum vreti voi.

  Anyway, pe cine trebuie sa omoram ca sa putem vedea si noi pozele cu tine de la fotograf ?:D

 4. Roxa Truţa

  Green, sa stii ca la inceputul anului mi-a trecut si mie prin cap, numai ca diriga ne pune sa platim o taxa lunara ce va acoperi restaurantul (as in THE restaurant, cel mai fitos din tot orasu’) si n-a prea vrut sa auda de lume care nu merge. Nu eu am zis, ci alta colega, ce i-a dat si argumente mai bune decat as fi putut eu sa-i dau, si tot a facut-o neserioasa si in toate felurile. There is no escape. Adica, macar, pentru atatia bani, merit si eu sa ma duc acolo si sa-mi descarc sufletul, nu ? Me gotz ivil planz. >:D

  fidăl, nu pot veni pana-n Oradea sa-mi faci tu pozele ? :)) Nu-s pretentioasa, vreau numai alb-negru, sepia, si ceva color cu contrast mare. :))))

  Auras, RIIIIIIGHT, de parca ai cu cine discuta. Sunt persoane-n clasa ce nici nu ar vrea sa auda de asa ceva, crede-ma. Pentru tine o sa fie toata gama de poze, pe messenger, daca vrei. :)))) Asta daca le accepti de la fotografu’… ehm, subsemnata. :D

 5. ionuca

  E simplu: daca mergi la fotograf ii spui ca NU vrei poze de fitze, ci vrei poze normale si daca nu te lasa sa fii tu, te ridici si pleci. Poza din profil e geniala, important e sa-ti placa tie, nu celorlalti; esti TU in poza aia, asa ai fost toti anii, de ce sa te schimbi acum, doar pentru o poza?

  Cat despre banchet… oh, ce amintiri am! Deja era sa ma omoare mama ca m-am dus in balerini [vezi, exista alternative tare dragute la pantofi cu toc], m-am simtit taaaareee bine. Si chiar daca am avut o rochie neagra, simpla si nu am fost machiata si nici nu mi-am pieptanat parul, cred ca m-am simtit mai EU decat vreo 70% dintre toti cei de acolo. It’s up tp you. Just be yourself! ;)

 6. Cougar

  fiinţo, da’ revino-ţi!! fă poze cum vrei tu, du-te îmbrăcată cum vrei tu, .. de ‘mgniezăului de treabă! şi eventual îmbată-i pe toţi!:)

 7. Roxa Truţa

  Yeah yeah… I worry too much about nothing, right ? Trebuia sa-mi spuneti ca-s frumoasa oricum si m-as fi simtit instantaneu mai bine. :)))))

 8. Rainforest

  Esti frumoasa! :))) Pe bune. Si acum partea off-topic: esti la leapsa, asta daca mai ai chef. In rest urmeaza sfatul lui Cougar. :)

 9. Cougar

  roxulici, stai liniştită, după ce-i îmbeţi pe toţi ai să auzi asta la tot pasu’

 10. Roxa Truţa

  Rainforest, post cu leapsa vine in cele ce urmeaza, ca mi s-au strans destule. :) Si multumesc frumos de compliment. E nemeritat, dar multumesc. :) Lotsa hugs !

  Cougaru’, observi un micut si gingas degetel mijlociu fluturand prin atmosfera ? :)) Prima data am tacut, dar insisti ! :)) I know I`m ugly, goddammit, dar nu trebuie sa-mi aduci aminte de fiecare data fiin’ca eu sunt nevoita sa mai si traiesc cu mine. :))

 11. Cougar

  ah, so that long black cloud that’s coming down is actually you, huh.

  şi cine-a zis că eşti urâtă? duuuoooaamne fereşte, fată, eşti frumoasă ca o serbare câmpenească într-un revărsat de zori de aprilie!! d-aia propun să faci poze îmbrăcată-n portul tradiţional din târgu-mureş, că acolo-s apriliile mai frumoase, din câte-aud.

 12. Roxa Truţa

  Nu e nor.

  Tu, indirect. Nu-mi zice “fata” ca te pleznesc, asa zice profu` de mate cand gresesc ceva la tabla si nu mi se pare amuzant. :) N-am fost niciodata la o serbare campeneasca intr-un revarsat de zori de aprilie, nu stiu cu ce ma compari. Nu pot gandi la ora asta, nici nu pot urmari ce scriu, imi vine-a ma uita in gol.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>