Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

We can`t be all kings of the jungle

Iniţial mi-am propus să scriu despre concertul de sâmbătă, dar se pare că nimic din ceea ce mi-am propus astăzi nu a ieşit cum am vrut. Poate altădată.

Am o problemă. Sunt mult prea orgolioasă şi urăsc tot ce mi se-ntâmplă din cauza asta. Nu în sensul că am un ego exorbitant, nici nu se pune problema, acolo stau chiar prost; nu e nici măcar o vanitate nejustificată, ci o voinţă de fier asemănătoare cu încăpăţânarea, însă cu rădăcini nocive. Se manifestă de când eram mică şi simţeam că a spune “te rog frumos” sau “mulţumesc” sunt dovezi de slăbiciune, nicidecum manifestări de politeţe şi de bun simţ. Din fericire, lucrurile minore s-au ameliorat, însă am un comportament găunos şi fără ele.

Pot pierde prietenii de o viaţă din cauza unor certuri, dacă cealaltă persoană e la fel de orgolioasă ca şi mine. Niciodată nu voi ceda prima, niciodată nu voi face primul pas spre împăcare, cu toate că ştiu ce pierd. Salutări Mediaşului cu ocazia asta (mi-e dor de tine şi-s proastă, şi ştiu că ai renunţat demult să mă citeşti, probabil te indispun – nu te condamn), pentru că da, orgoliul ESTE un derivat al prostiei.

Cred că tot din orgoliu refuz să dau mai multe detalii pentru a nu mă simţi şi mai slabă decât mă simt acum fiindcă am scris toate astea aici. Momentan am un suflet difuz, chinuit de autocontrolul impus de propria mea mândrie pe de-o parte şi de regrete pe de altă parte.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “We can`t be all kings of the jungle”

 1. Paul

  sucks..i know :(

 2. pati

  dar insemnarea asta arata ca esti pe calea cea buna. O persoana atat de orgolioasa (cum te consideri tu) nu ar fi scris-o :)

 3. ionuca

  Oare nu exista ceva clinica unde ne putem trata de incapatanare? :)

 4. mastic

  Detaliile nu ingrasa, asa ca poti sa renunti la detalii.
  Timpul o sa te lase si fara problema asta, cu orgoliul, desi eu presupun ca se intampla ceea ce ii este specific intamplarii, sa se intample, tinerete fara hormoni si viata fara de orgolii, nu exista.

 5. Roxa Truţa

  Paul, oh da.

  Pati, era doar un moment de luciditate si constientizare si nimic mai mult. :)

  Ionuca, “they should make pills for this”. :)))

  fisty, dear (o sa ma obisnuiesc sa te-alint, dar cum naiba alinti un pumnulet, pumnisor, pumnut, nu stiu…), nu cred sa fie ceva aplicabil doar in tinerete. I mean, eu astept de pe la 12-13 ani sa-mi treaca, si iaca ma-ncovoi de spate, fac riduri si-ncep a ma durea salele si nimic, niciun rezultat.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>