Ooo, ce oameni ursuzi ! / Kumm

M-am şi întors vie, nevătămată, şi am şi calculator nou. Aleluia. Aşadar, să purcedem. :D

Drumul spre Bucureşti – un chin, deşi am descoperit ceva despre care n-aş fi ştiut altfel că sunt în stare. Pot citi în maşină, în mers, fără să mi se facă rău, aşa cum am presupus ani în şir. :) Şi pentru că la Băneasa, la intrare în Bucureşti, Iris îşi amenajau scena şi rockerii dădeau buluc prin zonă, dar şi pentru că ajungeam pe la 7 PM, aglomeraţia era în toi; am văzut şi eu ce înseamnă blocaju’ de Bucureşti. Normal că nu mai aveam răbdare şi am început să mă foiesc şi să-mi găsesc constant tot felul de alte poziţii, spre disperarea unei tanti ce stătea lângă mine pe scaun, o bucureşteancă de tip vache avec le cabine ce s-a urcat la Braşov, care atunci când am coborât mi-a spus c-am fost nesimţită. :)) Ooo, ce oameni ursuzi !

De la autogară am luat un 85 până la Universitate, ghidată de Ionuca. :)) Apoi m-am întâlnit acolo cu ea şi Diana, şi show-ul a şi început. Am râs ca trei demente, Roxa aduce joy to the world. :)) Am coborât la metrou, trebuia să ajungem la Ionuca să mă duşulesc. Acolo era un nene în vârstă ce cânta la chitară, multă lume şi un tip care-i făcea poze. Nea’ chitaristu’ s-a enervat şi a-nceput să zbiere vârtos la fotograf, cică o poză ar fi ajuns, mai multe-s deja nesimţire. Fotografu’ perplex, chitaristu’ zdrangăne din nou, lumea total impasibilă. Ooo, ce oameni ursuzi !Duş viteză, două-trei boabe de struguri, un metrou şi am ajuns. Unde ? Pe străduţa Muzeului Ţăranului Român, unul din puţinele locuri din Bucureşti în care-ţi poţi da seama dacă e sau nu toamnă. :) Ah, înainte s-ajung acolo, m-am întâlnit cu Paul de la Godmode şi-am avut o mini discuţie. :)) Clubul Ţăranului Român era înţesat de lume, dintre care i-am prins în bătaia radarului, în afară de membrii Kumm, pe Mircea Toma şi Adi Despot. Gotta love Bucharest. :D Îmi iau un Cola, mulţumesc politicos şi… cu-atât rămân. Ooo, ce oameni ursuzi !

Iar concertul… delir. Unul mult mai psihedelic decât m-aş fi aşteptat. Au cântat până şi “Little Blue”. :D Nu am prea înţeles eu sonorizarea care făcea clapele să sune ca nişte petarde (vorba cuiva…), nici stilul bucureştean de a dansa la concert, adică fără pogo, doar ceva mişcări complicate şi aplecate, implicit, de dans tribal şi ritual în inima junglei. :)) Aş fi dansat eu mai normal, asta dacă nu mi-ar fi fost ruşine de o anumită entitate importantă care a fost prezentă lângă mine şi nu foarte. :) Orikumm, Kumm rămân geniali, iar giumbuşliucurile din final, cele care au transformat un ritm cu riff-uri uşurele, tobe şi bass înfundat într-un adevărat cântec cu influenţe ţigăneşti, m-au pus pe gânduri, dar şi în mişcare. :))

În rest… m-a frapat faptul că Byron era şi el prezent. Oare a plătit intrare ? Oare cum s-a simţit la “1000 de chipuri” ? Dammit. :) După concert a urmat o plimbare lungă, întâi până în Fire, apoi Club A, unul în renovare şi altul plin de… oameni ursuzi. :) Prin urmare o shaorma, un Cola rece, o uRMa moale şi numai bună de mângâiat, o Ionuca ospitalieră din cale-afară… acestea au fost alegerile finale ale nopţii transformate în dimineaţă.

Iar despre Muse într-un post separat, fiindcă acum iar o tai la un concert Kumm, de data asta aici, în Tg. Mureş. Nu, n-o să mă satur niciodată. :D

6 thoughts on “Ooo, ce oameni ursuzi ! / Kumm

 1. Auras, nu te baga, bine? Si eu mai spun asa :)) Ma gandesc la UN suc, iar sucul ala vreau sa fie Cola, deci un cola :))

  You’re welcomed anytime, honey! Big huuuug!

  Ps. Ai uitat sa spui ca era si George de la Travka acolo :P

 2. Un (suc) Cola.
  O (ce?) Cola.

  Nu stiu cum e corect, putem dezbate. Mie ‘Cola’ nu mi se pare de gen feminin. :)))) Astept sa ma lumineze cineva mai destept.

  Ionuca, huge huuug ! :D Si mersi mult pentru tot ! George de la Travka, daaaa, nu l-as fi observat daca n-ai fi zis tu. :)

 3. Eu cred ca e o chestie din nordul tarii, pentru ca mai stiu pe cineva (persoana importanta) care cere: “Un cola!” si “O Carlsberg!” (adica fix invers decat mine)

 4. oompa, si eu asa ma gandesc, pentru ca si eu as cere ‘o Carlsberg’, noroc ca urasc berea aia, asa ca cer ‘UN Tuborg Strong’. Asadar dilema continua. :))))

  mystique, hell yeah. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *