Din bară-n bară-n gol :D

Şi iar fac o breşă între Kumm şi Muse pentru a spune tot de Kumm. Concertul de aseară a fost epocal, nu pot lăsa feelingu’ să treacă. Deocamdată cel mai bun concert Kumm la care am fost, şi nu am fost la puţine, anu’ ăsta e al patrulea deja. :)

Foarte succint, cu bullets chiar; compensez la urmă cu poze.

 • Am fost la concert cu Ileana, o prietenă din Timişoara ce a venit special pentru ei aici. Da, prietenă, chiar dac-o ştiam doar de câteva zile de pe last.fm. :))
 • Concert mult mai ritmat şi mai bun decât psihedelicu’ din Bucureşti. That’s the Kumm I know. :D E drept, şi sonorizarea a fost net superioară.
 • Uţu (bass) nu mai umbla drept încă dinainte de începerea concertului, iar Domi (tobe) a luat şi el ceva… pentru că avea ochii injectaţi, privirile absente, iar la o piesă a luat poziţia stând-pe-marginea-Titanicului, de până şi Cătălin (voce) a aruncat o privire nedumerită în spate să vadă de ce nu bate. :)))
 • Kumm mai greşesc, se iartă şi improvizează, râd de ei, râd între ei, râd cu noi. Kumm sunt adorabili. :)
 • Domi se uita fix în ochii mei şi mă mai şi arăta cu băţu’ uneori. :))
 • La “Curse”, piesa lui Oigan (chitară), monsieur a început din nou să spună interludiul cu “everything you say can be used against you”, la care eu şi Ileana i-am strigat să improvizeze şi să lase poezia. =)) L-am rănit şi l-am pus în dificultate, dar apoi a improvizat ceva de genu’ “I miss you two and I feel blue” de ne-am topit amândouă. :)))
 • Am furat playlist-ul la final. :-“
 • Piesele noi sună demenţial, abia aştept să pun mâna pe albumul nou. Să mergeţi la lansare dacă aveţi ocazia, garantez că merită.
 • Până atunci donează un chip pentru 1000 de chipuri. :)
un domn Iordache înghesuit :)
Domiiii, the sweetest drummer ever :D

Domi cânta ceva melodie ungurească, acompaniat de Oigan :))) moment stop.

re-switch

cum se joacă Kumm :D

Oigan făcând iar pe Tom Morello :)

Oigan – copilu’ străzii. :)) bestial !

Kumm e una din formaţiile pentru care aş putea să mă transform în roadie şi să-i urmăresc prin toată ţara. Who’s in ? :))

Later edit: Am uitat să amintesc de tipu’ turmentat şi probabil manelist care-a venit la mine şi, după ce mi-a dat din Stejarul lui, a spus foarte senin şi absolut convins: “Să ştii că au făcut playback.”

5 thoughts on “Din bară-n bară-n gol :D

 1. Pe 29 octombrie, la Opera Nationala o sa fie concertul aniversar de 10 ani. Noul album o sa apara candva in 2008. Mai avem de asteptat pana la lansare.:) Tot la concert o sa gasiti box-set-ul de colectie, in editie limitata. :)

 2. Ionuca, de ce nu ma mir ? :)))) Pacat ca n-au concert in Sibiu acum, sau ai zis asa, la bingolit ? :))

  Ina, si ce va contine box-set-u` ? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *