12 thoughts on “Muta-m-aş…

 1. Hello. Faza cu Prodigy o stii din vreo sursa oficiala?:d nu de alta da’ m-ar tenta sa mai fac un sibiu anu asta. Oricum pierd Scoprions 8-| prea departe :D

 2. Ce tare asta cu Prodigy de Rev in Romania la Sibiu! Am fost la Sibiu anul asta si da, l-au facut f dragutz intr-adevar. Bine nu ca nu ar fi fost un oras frumos inainte. Nice blog, btw :)

 3. Alegerea intre Scorpions si orice altceva ar trebui sa fie orice altceva :D

  Anii ’80 nu mi se par cele mai reusite din istoria rock-ului, si Scorpions e … sooo 80’s :D

  Sper sa avem okazii mult mai bune de a vizita Sibiul decat Scorpions …

 4. void, intr-adevar, nu e prea mare diferenta intre before’n’after. Poate doar numarul de turisti. :) Splendid oricum.

  supersheep (lol =))), si Metallica sunt tot 80`s, daca e s-o iei asa. :> Depinde de gusturile muzicale. Eu sunt cu 90`s till I die. :D Avem ocazii mai bune, Prodigy.

 5. mda, asa vorbeam cu niste preteni, lasam incolo planurile elaborate pt rev si merem in piata mare. acum io pot, da’ sa poata si altii, si asa sa fie, ca doar is mai ceva fani prodigy decat mine
  si scorpions, chiar daca nu ma omor dupa ei, am vazut ca intotdeauna merita sa mergi la concerte de trupe mari

 6. mda.. oricum. Scorpions cam reprezinta ceea ce era naspa in anii 80 :) Ei si Boy George :P

  okazia ceea mai buna e sa te duci “numai asa”. Hotareste-te din senin, du-te cu ocazie (sic!) chefuieste toata noaptea si ajungi acasa cum reusesti :P

  Din fericire in Sibiu n-ai nevoie de un concert gratis ca sa te simti bine ;)

 7. morbo, bine v-ati gandit; sa ne mucim 3 zile-n sir putem oricand, da` pe Prodigy nu-i vedem asa, in virtutea obisnuintei. :) Cat despre trupele mari… ai perfecta dreptate.

  supersheep, cum am mai zis, totul depinde de gusturi. Daca-mi placeau la nebunie si Scorpions, si Boy George si ma simteam insultata acum ? :)) N-o sa ma duc ‘doar asa’ daca merg, am carnetelu` cu reduceri pe accelerat si cred ca am si companie, da` nu-s sigura. :) Si nu-i cinstit, eu nu inteleg mare lucru din blogu` tau. :)))

 8. imi asum riscul sa insult cineva care-i fan de Scorpions si BoyGeorge optizecist >:D [de altfel ti-am gasit blogul prin last.fm, asa ca nu-i chiar mare riscul :P ]

  cat despre blogul meu, chiar imi pare rau. Undeva prin 2002 primul meu site chiar l-am incercat sa-l fac trilingv (EN,RO,HU), dar nu mai pot sa tin pasul si efortul din pacate nu merita. Scriu mai mult pentru mine (ce, am cateva zeci de vizitatori pe zi? LOL :P ), si n-am timp nici pentru o singura limba, de unde si mai multe? ….

 9. supersheep, oh really ? Ciudat, nu prea am cititori de blog ce vin de pe last.fm. :) Cat despre blogul tau, chiar mi-e ciuda ca nu stiu maghiara, e chiar frustrant dupa atata timp petrecut aici. :)

  morbo, ouch. Daca nu veneau Prodigy, orice ziceam acum parea o alinare fara rost. :)) Job ingrat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *