Schimb de cărţi strikes back

Pentru că-n Teatru 74 începe Unidrama, de data asta trebuie să schimbăm locaţia cu una care, sincer, nu-mi place prea mult fiindcă nu e aşa de liniştită, da’ mizez pe ora mai puţin înaintată şi pe faptul că deja ne-am afiliat bookblog-ului şi vom fi cu o idee sau două mai mulţi, deci n-o să mă gândesc la comparaţii. :)

În rest… tot eu şi Radu, tot cu mormanu’ de cărţi pe masă. De data asta pe lângă schimbul propriu-zis de cărţi, vrem să discutăm şi despre un protest ce l-am putea organiza împotriva închiderii librăriei Romulus Guga, aşa, s-avem noi conştiinţa împăcată şi să tragem un semnal de alarmă, pentru că nu ştiu ce-am mai putea rezolva. Cine suntem noi să ne răfuim cu băncile ? Trist.

Dup-aia punem şi de-o piesă de teatru, zice Radu. :D V-aşteptăm cu nerăbdare şi cărţi. :)

5 thoughts on “Schimb de cărţi strikes back

  1. Pasarea din imagine seamana cu aceea din prezentarea Twin Peaks. Specii inrudite. Se pare ca pasarile astea doua nordamericane pot sta pe copac invers de cum se urca motanul dupa ele, probabil ca sa-l priveasca in mustati. Asa iti dau impresia ca au nasul pe sus, imaginea poate sa fie asezata si invers. In orice caz, fac astia o manipulare subliminala pe aici de ma scoate la zapada

  2. m, mdeah, cica se construieste o banca in loc. Shitty. Macar in noul mall o s-avem Diverta, thank god, ca eram ultimul catun de pe planeta ce nu avea.

    mastic :) Eu cred ca-s mai usor de inhatat cu capu-n jos. Bine, depinde si cat de lungi si intepatoare sunt mustatile motanului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *