Thulai că…

… mâine predau. Bine, doar colegilor – unui sfert din Litere, dar sună apocaliptic oricum. Şi nu mi-e frică de altceva decât de faptul că s-ar putea chiar să-mi placă. Good omen, bad karma ? Om vedea, cert e că mi-am scris pe material şi unde tre’ să respir. :)) E bine că înainte o să pun de-o şuetă la o partidă de badminton cu cealaltă colegă-profesoară, şi-o să fim destinse în momentul 0. Sau nu.

Îmi place ce fac, pentru prima oară-n viaţă chiar îmi place. Facultatea, profilul, informaţia predată (mă rog, selectiv), şi nici nu simţeam că aş avea nevoie de o vacanţă. Chiar dacă săptămâna trecută îmi terminam un portofoliu la 6 dimineaţa, după 3 nopţi nedormite. Which reminds me… trezitul ăla cvasi-nocturn combinat cu geru’ de-afară mă cam omoară, în rest… happy life. Oh, cu menţiunea că mi-e dor de cineva care să-mi spună “Aaah, ăsta-i începutul de la Eulogy, nu ?” în loc de “Nu mai bate cu unghiile-n masă.” But what you reap is what you sow.

Iar acum îmi iau foile de la folclor literar şi mă azvârl cu ele-n pat, că am aici o creatură mică, verde şi pufoasă ce scânceşte implorător uitându-se când la mine, când la becul aprins, când la boxe.

6 thoughts on “Thulai că…

  1. antonim anonim, nu stiu ce e, nu ma duce capu`. Daca-i de rau nici nu vreau sa aflu. :))

    Ma scuzati, uneori ‘maine’ e dupa o tura de somn, in vocabularu` meu redus de Roxa. Am predat azi. :))) Si am luat punctaj maxim (notarea se face de colegi), iar profa mi-a zis ca am stofa de dascalita. Adica IT`S WRONG, ALL WRONG ! TOLD YOU SO ! =)) Si daca tot am inceput sa ma plang de cat e de ingrozitoare viata mea, sa mai spun ca azi mi-au dat si bursa -niste banuti mai multi. Cica de-aia c-am intrat cu medie oarecum buna. Bine, daca voi ziceti. :)) Si asa mi-am povestit si evenimentele marcante pe ziua de azi; nu mai are sens sa fac post separt. Episodul cu mine salvand o babuta turmentata care zacea-n zapada nu-l mai povestesc, e trist destul si implica urlete/injuraturi pe la 112. Bietii de ei.

    void, green fluff’n’luv e ala micu`, verzaciunea, adica papagalul. :))

    Ionuca, huuuug ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *