Comeback

S-a făcut şi 2008, ianuarie, şi da… e perioada aceea a anului. Cum care ? Cu Iordanu’.

__hell__: bai glumesti ?
__hell__: e that time of the year ?
Roxa: not kidding.
Roxa: ich bin baptized.
Roxa: :))
__hell__: oh god
__hell__: oh boy
__hell__: sper ca scap
Roxa: in fiecare an imi vine sa-l omor cand vad ca se-ndreapta cu munitia lui de busuioc umed spre monitor…
Roxa: deja-l vad sfaraind..
Roxa: in flacari.
Roxa: :-S
Roxa: :))
__hell__: :)))
__hell__: you are going to burn :)))
Roxa: eventual daca ma bag la un Bombtrack. :))

La munte a fost cam mişto, am avut şi -23 de grade, şi zăpadă (ok, cam îngheţată ea, dar zăpadă!), şi întâmplări haioase. :) Adi, marele director de firmă de IT care se lăuda că se gândeşte la toate şi a pus până şi CD-ul cu Windows în caz de urgenţă, n-a fost în stare să aducă un blestemat de cablu de alimentare, aşa că am sacrificat un triplu şi am legat cablurile direct la sursă. :)


improvizaţia :))

Csabi, lord of the flames, era să dea foc casei. :)) A încercat să strecoare în sobă un butuc de 3 ori mai gros decât diametrul găurii prin care se pun lemnele. Câteodată e prea optimist. :)) Evident, lemnul malefic s-a aprins instantaneu în cameră, hornul s-a blocat de panică, iar Csabi a scos un icnet disperat: “Help ?” :))

Eu… contrar obiceiului, n-am făcut nici o boacănă majoră. Faptul că au ieşit cartofi fierţi în loc de prăjiţi sau că a îngheţat Purul pe vase n-are relevanţă, puterea calorică a unei butelii nu depinde de mine, iar vremea cu atât mai puţin… nu ? :))


curte, zăpadă şi aburi

Înainte să-mi vâr nasu-n cursuri pentru că-ncepe perioada colocviilor, tre’ neapărat să fac o listă cu filmele pe care le-am văzut acolo.

  • The Descent – horror în stilul “boo!”, fără prea mult sens şi din care n-am învăţat decât să sar până-n tavan la câte o fază din cauza sistemului 5.1. Aveam un satelit chiar pe noptiera de lângă mine şi mereu aveam impresia că acele creaturi dezgustătoare sunt chiar în spatele meu. :))
  • Superbad – cea mai bună comedie pe care-am văzut-o de câţiva ani încoace şi nu e desen animat. :) Ştiu ce-o să ziceţi, că e filmul tipic cu teenageri americani şi petreceri, dar vă asigur că nu e deloc previzibil. Am râs întruna.
  • The Simpsons Movie – no comment. Dacă se pornea vreo avalanşă din munte, era din cauza hohotelor noastre. Ce minte trebuie să ai să faci aşa un film, mă tot întreb… :))) Asta pe de-o parte. Că pe cealaltă… vocea lui Marge e… nepreţuită. =))
  • The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning – bleah. Grotesc, mi-a întors stomacul pe dos. Totuşi a fost mai ok decât House of 1000 Corpses care mi-a otrăvit viaţa acum o bucată de vreme. :) Merită să mă uit oare la ăla vechi ?
  • The Transformers – film după benzi desenate care-l are ca executive producer pe Steven Spielberg. Cu asta cred c-am zis tot. 2 ore şi 40 de minute pe care le-aş revedea oricând; impactul cred că ar fi la fel de mare. Coloana sonoră respectă şi ea calibrul filmului. :D

Acestea fiind zise, biblioteconomie here I come. :))

P.S. N-o să reuşesc să mă mut niciodată. :))))

3 thoughts on “Comeback

  1. Cristy, pentru ca-mi aduc aminte de atmosfera. :)

    morbo, si eu as fi vrut lux, da` sunt parti misto si-n incalzirea cu lemne. Dac-o sa modific vreodata casoiu` ala, ii fac semineu; nu se compara cu nimic somnul pe background cu lemne care trosnesc. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *