Un nou SdC

Pentru că sărbătorile au trecut şi am fost aruncaţi din nou în cotidian, a venit vremea ca obişnuinţa să-şi arate şi faţa mai plăcută: duminică, 13 ianuarie, vă aşteptăm la un nou schimb de cărţi la Târgu-Mureş, tot în ceainăria „6 Fix” de pe strada Poştei, nr. 12, de la ora 15:00. Noi suntem foaaarte prietenoşi, drăguţi şi sociabili :D; chiar aşteptăm să cunoaştem toţi acei „eroi de după război” de la ediţiile trecute şi, în general, pe oricine vrea să împrumute o carte sau să pălăvrăgească într-o după-masă de duminică.

Asta ca să mă citez de aici. Da, Schimb de Cărţi are acum şi site propriu. Mi se pare mult mai aerisit şi mai mişto aşa. Abia aştept întâlnirea de mâine, chit că n-am citit toate cărţile ce le-am luat data trecută, iar până la SdC-ul următor parcă văd că sesiunea mi-l leagă pe Shakespeare de-un picior, dar… e bine oricum. :)
Sper să cunoaştem lume nouă şi de data asta. :D

3 thoughts on “Un nou SdC

  1. fistic, nu-i ideea noastra, si sper ca totusi sa nu fim pe brazi, altfel nu batem recordu` ala nici cu slujbe. :)) Si nu-mi place cum vorbesti cu mine.

    Radu (?)… daca facem azi niste poze misto, facem noi afisul data viitoare. In fine, daca nu esti tu, no comment. :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *