Is this thing on ?

Şi cică m-am mutat, în sfârşit. Nu-mi vine să cred, am domeniul meu, sunt pionier. :)) Header-ul e cam neterminat, dar mulţumesc Raul, oricum. Aştept şi continuarea operei de artă. ;) Lui Jen mi-e ruşine să-i mulţumesc, cred că mai degraba ar trebui să-i umplu apartamentul cu baxuri de bere. Nu că n-ar mai avea din vară, cică, dar ziceam şi eu… ;))

Sunt cam dependentă de emoticoanele astea acum şi-mi tot vine să abuzez de ele. :D Mai am multe de învăţat, nu m-am obişnuit deloc cu wordpress-ul şi fereastra asta în care scriu textul parcă mă inhibă. Îmi place, în schimb, theme-ul ăsta optimist şi colorat… se observă clar că m-am maturizat, nu ? =))

În altă dezordine de idei, luni începe sesiunea. Am 6 examene şi enorm de învăţat, dar apoi urmează o săptămână de vacanţă în care-mi iau rucsacu-n spate şi pleeec, as usual. Nu mai am răbdare. O săptămână extracarpatică, even beyond. Da, Bucureşti, printre altele. O săptămână. Luminiţa de la capătul tunelului. :)

Îmi place tare mult aici, poate mă repet pe undeva. :D Adio blogger verde, hello wordpress portocaliu… sau ce nuanţă piersicoasă o fi asta. 8-|

24 thoughts on “Is this thing on ?

 1. Congrats, finally! Tema e un pic goala totusi :D
  Si nu te mai lamenta atat, eu deja am dat doua examene si doua partiale si mai inca inca cinci examene groaznice (toate cu termenul ‘drept’ in titlu) la care trebuie sa invat enorm (am inceput pe 11 si termin pe 10). Vacantele ftw!

 2. nice new and good looking blog.
  na dragă roxa, o să trebuiască să mă obişnuiesc ceva vreme cu ce ai tu pe aici că verdele acela e de neuitat :))

 3. Welcome guys, and thanks ! :)

  green, s-a terminat cu ăla, acum tre’ să faci adunări, cu ce te-ajută ? :)) Şi “abdominal” nu-l lua ca un typo propriu-zis, vine de la arhicunoscuta “durere abdominală”; am evitat formularea… :D

  puck, thank you ! ;;)

  Ionuca, urăşte-mă pacifist tu. :))

  Auraş… mnu ştiu, aşa m-am obişnuit.

  razius, poate te regăseai mai bine-n celălalt. Nici o problemă, sunt un producător constant de astfel de maxime, mottouri, cum vrei să le zici. ;))

  Cristy, nu mi se pare a fi goală, ci aerisită, neaglomerată. Mă gândeam la un moment dat să schimb fonturile din titlu, să le fac mai mici, dar pentru asta mai trebuie să meargă o anumită chestie, să nu fac tâmpenii ireparabile. O să văd mai târziu. :) Cât despre sesiune… chiar nu mă lamentam, din moment ce fac şi învăţ ce-mi place. Lamentări erau pe vremurile cu mate-info. :)) Baftă la drepturi ! :)

  Ann, săru’mâna, sper că ne vedem prin Bucureşti. Ghici cine cântă ! =))

  morbo, mulţam !

  Radu, awww, mersi ! :D Cât despre verde, well up yours. :)) Mie chiar mi-a plăcut. >:P

  Emoticonz. :X

 4. Extracarpatica, even beyond… BEYOND extracarpatica! Roxa and vacation enmeshed… as one .. thing ( :-s ). One thing floating forever into the great extracarpathian spaces, the aftermath, that which remains unknown to all who dwell in the trappings of Targu Mures… Untill … the final “Luminita de la capatul tunelului. :)” AAAAAAAAARRRGHHHH!
  … anywaaaay, sorry for the late comment.

  Apropo de sesiune, tu nu te lamentezi, ai terminat-o de tot cu mate-info, eu insa, la Info fac *ca sa vezi! … si sa ignori cacofonia* MATE >:P

  Ne vedem la schimb de carti! :-h

 5. Pavel, what a surprise ! Dammit, comment-ul tău m-a făcut să-mi fie dor de liceu şi de perioada-n care Cotoară recita chestia aia. :)) Cum ar suna “extracarpathian abyss” ? =)) … I miss highschool, cu tot cu matematica lu’ peşte. Vorbim mai multe la schimb de cărţi. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *