Live din sesiune

Woohoo, sunt în prima sesiune din existenţa mea efemeră şi deocamdată am supravieţuit… cu brio, dacă mă-nţelegeţi. ;;) E ca un fel de bac mai lung, dar cu o idee mai uşor pentru mine, care sunt la profil burtologic şi nu prea-mi fac griji decât la vreo două examene din şase. Eh, la mate-info mi-am luat porţia de nervi, riduri în mijlocul frunţii şi unghii roase pân’ la cartilaj pentru următorii 10 ani. :))

Nu-mi sunt clare vreo două treburi legate de filologa din mine. În primul rând, nu-mi reiese din nici o cugetare profundă motivul exact pentru care notele mele la materiile de engleză ( pe care le voi numi de-acum înainte “engleze” :)) ) sunt mai bune decât cele la “românuri”. Wtf ? Engleză nativă – nu. Tocit – nu. Accent britanic – nu (dar aş vrea). Să fie din cauza elementului de noutate ce devine tot mai frapant pe măsură ce înaintează materia la engleză ? La română mi se pare că ne învârtim în jurul cozii, doar că acum o facem mai artistic şi mai graţios puţin. ;)) Oricum, e de bine. Adică sper să nu se învârtă roata semestrul viitor când la română perioada veche e pa noapte bună, dar la engleză vine fonetica şi va trebui să învăţ să desenez cuvintele alea în formă de artă abstractă de început de secol XX. Dar şi dacă se lipesc de mine… I will rule the /w3¦(r)ld/. Adică uărld. :))

Al doilea lucru ce nu-mi dă pace e miiica mea mare problemă de concentrare. Era s-o îmbulinez crunt la examenul oral din literatura veche engleză pentru că m-am blocat. Nu pentru că mă gâtuiau emoţiile, nu pentru că eram în blocaj sentimental, şi cu siguranţă nu pentru că n-am citit. Pur şi simplu mi-a zburat gândul aiurea, e cam nomad el aşa. :)) Apoi mi-am tras o pereche imaginară de palme, mi-am zis “Focus, dude, focus !” şi mi-am revenit în câteva secunde. Acum şi la bac, dar pe viitor ? :-S

10 thoughts on “Live din sesiune

 1. ce student model. stă pe messenger, “mai acana la bureau” şi eu neştiind că e sesiune de-astea scriu ca prostul de unul singur şi dau vina pe isp-ul naţional.

  hai spor la examene, câte-or mai fi.

 2. Radu… :)) Scuze. Stau cu messengeru` deschis pentru urgenţe, da’ de multe ori îl ignor şi-i dau pace să se tot împortocalicească în taskbar. În rest… mersi. :)) Las’ că ne vedem la schimb de cărţi.

  Raul, la măriri te referi, nu ? Desigur. =))

 3. Welcome în lumea celor care au sesiuni :D … într-adevăr, e ca un bac mai lung, însă mai greu puţin, cel puţin mie aşa mi se pare! Personal, am două examene în sesiunea asta..ho! nu arunca cu pietre, mi-s la medicină :D şi nush cum se face că am mai mult de învăţat ca la bac :P…din existenţa mea asta e a treia sesiune…am scăpat de ”măririle’ din toamnă…da’ din câte îmi amintesc o rămas la fel de stressant….cât despre faptul că te-ai blocat, don’t worry…mie mi se întâmplă la fiecare ex…în primele 10 minute când mă apuc să scriu nu îmi amintesc nimic…apoi îmi vin frânturi din fiecare subiect şi pun eu de un răspuns acceptabil …spor la învăţat şi baftă!!!

 4. irinutza26, goddammit, cum să ai numai 2 examene ?! :)) Mdeah, mi-a trebuit mie dublă specializare, o să fac şi două lucrări de diplomă dacă-ţi poţi imagina. :D Spor la învăţat şi ţie, baftă cu cadavrele alea ! Eeew. :-& :))

  hiacint, am şi io grile la fonetică, examenu’ ăla intră în categoria celor două de care mi-e cam groază. :) Iar cu matematica… errr, te referi la spam protector ? :))

  Raul.. bine că eşti tu deştept. >:P ;))

 5. Deci mă ! :)) N-am crezut nici o secundă aia, pur şi simplu recunoşteam că raţionamentul tău e corect, deşi la noi la ţară, aici în deal, restanţa-i una şi mărirea-i alta. Noah ! Amu-i cald afară ? :))

  morbo, mersi mult, dude. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *