Ciobănaş la oi m-aş duce…

… când văd că iar e luni, m-am trezit la 6 după 3 ore dormite şi-am mai dat şi-un examen; feed reader-u’ e plin de post-uri tracasate la şi despre ore matinale, oameni care se urăsc, se bat, se omoară… mnoa’, ce mai, atmosferă de poveste, să se asorteze cu albu’ topit şi mâzgos de-afară. =))

Încurcate sunt căile… Obosită nu mă simt, ba chiar am exces de energie. :D Ăştia din reader m-au înveselit teribil, la 6:05 pufneam pentru prima oară-n râs pe ziua de azi. La examen iar am tâmpit de râs, şi în general viaţa mi se pare minunată. \:D/ :)) Iar faza cu ciobănaşu’ e a Zdubilor, care cântă tare mişto piesa asta (sau aici în varianta originală cu mai multă trompetă). E un hit post-examene, la Peninsula strigam “am scăpat de baaaac” pe el de-mi dansa până şi omuleţu’. ;)) Warning: a nu se asculta în sesiune după două pahare de Pepsi. ’tis bad, ’tis really bad.

Ce vreau eu să zic cu asta ? Nimic, chiar nimic. Doar că mi-e dor de-un dezmăţ hardcorist-moldovenesc a la Zdob şi Zdub. Până atunci, noroc cu examenele după care putem…

 

să le cântăm din cimpwooooooooooooaaaai ©

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *