Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

What the…

De la o vreme observ că muma, adică maică-mea, să nu se mai işte confuzii, parcurge un drum invers genezei universului. Ascultă fără probleme orice grohăieli sălbatice şi distorsuri nesfârşite ce ies din boxele mele, refuză cu o încăpăţânare formidabilă să-şi mai piardă timpul cu melodrame mexicane, scrie pe diferite forumuri, se joacă tot felul de minunăţii la care eu nu sunt în stare să trec de nivelul 2 (după ce scoate crack-uri în prealabil), îmi setează tuneru’ TV, merge la coafor şi momentan are o frizură mult mai trendy decât subsemnata, şi scoate câte una în slang adolescentin de rămân interzisă şi-mi ies privirile din orbite.

Să nu mai spun că, mai nou, dialoghează prin sms-uri cu tata. :| Deci dacă până acu’ am simţit că-s bătrână, acu’ parcă mă stafidizez văzând cu ochii. Hmpf…

RSS 2.0 | Trackback | Comment

20 Responses to “What the…”


 1. Heh. Si eu povesteam despre modul in care mummy dearest devenise fana Lost si-l savurase in doua maratoane ce-au tinut de dimineata pana seara. Ei bine, acum si ea este ca a ta, comunica cu mine si altii prin sms, imi vorbeste uneori in engleza, foloseste jargoane, si, cel mai recent, se gandeste la o vacanta (personala, singura) de fro doua saptamani in Perugia la o prietena. Chiar nu stiam ca si parintii se pot emancipa :))


 2. Sa stii ca e ceva in aer.. :-S ….maikmea se prinde mai greu, da’ si cand se prinde, sa te ascunzi….de exemplu, a invatat sa scrie sms-uri…uraaaaaa!..am uitat sa precizez, inca mai are dificultati in a le citi pe cele primite :P , da o invat si aia….si ziceam ca scrie sms-uri…da cand le trimite, le trimite CATE 4!!!!!!si io primesc cate 4 buc din fiecare!!!!!that’s killing me!!!!ia nush ce din oras… ia nush ce din oras… ia nush ce din oras…etc. :((


 3. eeee… al meu familion intra in conferinta pe mess. how about that?! :D


 4. hmm, si mama la fel. Intai ne suna sa ne spuna ca vrea conferinta si dupa aia baga mess. cu sms-urile e mai greu, inca ne chinuim s-o invatam dar vrea blog :D


 5. Cristy, ce fain că se uită la Lost ! @-) Şi atâta vreme cât nu părăseşte continentul, nu te împotrivi nici unei trăznăi. :))

  irinutza26, ahahahaha :)) Cred că doar tata mai are probleme de genu’, da’ muma nu. O singură dată mi-a trimis un mesaj gol. =)) Oricum, maică-ta rulz. ;))

  junkymouse, hm… :)) E drept, ai mei încă n-au ajuns aşa departe, probabil pentru că încă n-au cu cine. Wait ’till I leave the city. :))

  delice, păi s-o adaugi în blogroll şi să-i faci puţintică reclamă, că pe fiică am citit-o destul. :))


 6. P.S. Am uitat să zic că maikmea obişnuieşte să îmi trimită sms-uri de genu: TRzsdiho aopsdri aşosjdap43 doar ca să vadă dacă le primesc, dacă funcţionează reţeaua pe unde sunt eu şi dacă răspund la ele =)) bineînţeles, tot în 4 exemplare….


 7. te-ai ales cu un nou subscriber
  kudos!


 8. Whaiii, îmi creşte inima când citesc chestii d-ăstea.
  Pensionară ai mai ajuns, tz tz tz :P


 9. irinutza26, ahahaha =)) Bestial. E mamă pân’ la ultimu’ sms. :))

  zamolxis, awww, mă-nroşesc. :) Props, dude !

  Prăjitorule… :-w Ascultă aici, băi, fragedule… :)) Nu ai pic de respect… tineretu’ din ziua de azi. 8-| … =))


 10. mda, intr/un fel ar trebui s ama bucur ca reusesc sa tin pasul cu o parte dintre mamici


 11. Cred ca e un sindrom :D Apare cand pleaca/sunt pe cale sa plece copii d’acasa ;))


 12. miclowan, good point. :))

  Ameer, dar eu nu plec nicăieri încă… deci trebuie să fie altceva. :D


 13. Am uitat sa zic de bunica (mea) posesoare de DVD player (+ DVDuri originale shi noutze), de aparat foto digital (I don’t have one :-S ) shi fashion + makeup tips. Nu neaparat genul meu, dar nici moda anilor 50 ;)) So, what’s up with that? :-O


 14. Ameer, no comment. :)) I suddenly feel overwhelmed by this cruel emancipated world. :))

 15. Ralu

  La mine mama nu stie decat sa trimita sms-uri… :( dar bunica vorbeste pe mess si se joaca cu webcam-ul, si face urat daca ii pica netul. Mai ales ca mai nou nu mai merge la agentii de voiaj cand vrea sa plece pe undeva – cauta pe web, ca doar de-asta si-a luat abonament! :))

  P.S. Jos palaria! Ai un cititor in plus ;)


 16. Avand in vedere infinitezimala-ti varsta, voi presupune ca titlul “necenzurat” este “What the heck” :D

  In alta ordine de idei, te invidiez. Mama este cool, fara a sti ce inseamna “cool” daca ma intelegi. Tata nu. As vrea sa fie si tata cool. Dar ca mama. Iar uncoolness-ul lu’ tata eclipseaza “coolness-ul” lu’ mama.

  Intelegi ?


 17. Ralu, ce bunică bestială ai ! :)) Am aflat destule de pe urma post-ului ăstuia, văd că nu-s singura care-şi plânge de milă. :)) Ah, şi mulţumesc de compliment. :)

  Măi tu ăsta care eşti… :)) Nu era what the heck, ci la what the fuck m-am gândit iniţial, dar n-am cenzurat nimic, pur şi simplu m-am oprit în mijlocul expresiei pentru a sublinia stupefacţia. :)) Şi da, înţeleg, încearcă să armonizezi situaţia dacă ţi-e în putere. :)


 18. […] face o grămadă de minunăţii atipice părinţilor, muma pică examenul oral. De fiecare dată când e […]


 19. nu. asta nu e un soc. soc este cand primesti sms de la bunicatu de 70 de ani de pe mobilul LUI, si bunica-ta isi ia televizor sony plat cand tu ai unu vechi, cand iti poveste ce a mai facut madonna, ca vrea sa ii trimiti mailuri la prietenii din strainatate etc. asta e socant (si da, mi se intampla) :)) parintii sunt tineri, let them be :D


 20. =)) OK, now THAT’s scary. :)) Nici nu ştiu dacă-i de râs sau de plâns. De la părinţi în sus nu prea mai ştie lumea nici să-şi citească sms-urile, de obicei. :)) Şi sincer, îi prefer aşa.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>