The musical thingie

4 musical things înainte să mă duc la citit / tradus / filme / învăţat / stat degeaba.

  1. Cică în materie de formaţii, Peninsula va fi demenţă, zic surse care n-au voie să dea indicii în plus. Să sperăm că “demenţă” nu înseamnă Santana sau mai ştiu eu ce altceva, nu că aş avea ceva împotriva lui, doar că… well, nu-i momentu’. Ah, şi alt lucru foarte “profi” pe care-l fac băieţii ăştia e să anunţe lineup-ul doar pe la mijlocul lui mai (aceeaşi sursă). Interesant. /:) Să vedem cum şi dacă îi daţi în gură B’estfest-ului cu trupele; în privinţa organizării m-aţi convins demult. :)

  2. Se ţine şi anul ăsta CokeLive. Observaţi monopolul organizatoric ? :))

  3. Patru pagini de compare your genitals to musicians. =)) Genial, am râs cu sughiţuri.

  4. The Last Supper e o trupă canadiană de care nu am auzit până nu a fost anunţată în lineup-ul B’estfest. Nu figurează nici măcar pe lista trupelor canadiene pe care, recunosc, am iscodit-o când speculam cine-ar putea veni. ;)) Se pare că oamenilor ăstora le place foarte mult să călătorească, iar din banii de concerte văd lumea. “100 countries in 33 months”. Nu ştiu prin ce metodă a auzit Emagic-ul de ei, nu ştiu nici cum sună live, dar ce-am ascultat pe pagina lor de myspace mi-a încântat simţul auditiv, mai ales în materie de chitară. Nu sună rău deloc, iar piesa care mi se pare cea mai grunge dintre toate am pus-o şi pe crocodil:

6 thoughts on “The musical thingie

 1. renunt la metallica pentru peninsula…la cat de bine m-am simtit anul trecut, nici nu imi pasa cine vine, important e sa fie aceeasi atmosfera de festival
  si zvonuri despre peninsula, am auzit si eu… sa speram ca ajungem sa zicem “pentru ce merge lumea la sziget?”

 2. Ionuţ, oh daaa, îmi creşte tensiunea instant când văd aia pe două site-uri ale festivalurilor la care vreau să merg. :))

  irinutza, eu chiar m-aş bucura să vină outside Peninsula, nu degeaba am 4 GB de discografie. ;))

  omucu, ai dreptate, atmosfera de la Peninsula nu se compară cu nimic altceva, da’ tot renunţ la o zi din ea pentru Metallica… can’t have them all, nu mă pot dedubla. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *