Grickle ! :D

Nu mă pot opri din râs. :)) După ce-am crezut, acum ceva vreme, că am dat peste cele mai lipsite de sens desene din istorie, şi anume Joe Cartoon, săptămâna asta am realizat că mă înşelasem amarnic. :))

Grickle, adică Graham Annable, desenează şi face tot felul de filmuleţe amuzante. Am să sar peste partea cu benzile desenate pentru că nu prea-s obişnuită cu cele care nu au un schepsis la sfârşit, ci sunt sub formă de story, ca în varianta pe hârtie. Nu m-ar deranja dacă ar fi ceva continuu, dar un update o dată pe săptămână e cam puţin, cred. Oricum, aici e Dunk. :)

Filmuleţele, în schimb, mi se par geniale, în felul acela sec, ridicol şi un pic mai horror care ştiu că numai pe mine mă putea atrage, dar what the heck, poate se mai găsesc fani. :))

The Last Duet On Earth – pentru melomani – unul din favoritele mele. ;))
Botched – pentru iubitorii de pisici. :)
Zoo – pentru jungla în care trăim. :))

Day Off ia premiul cel mare. Meaningless, but so true. Clasic. Am păţit asta de nenumărate ori. :))

Aş mai scrie despre destule, dar am de lucru şi de învăţat. Nişte unii nu-nţelege (zi-le Loredana, sau cum era :)) ) că nu-s construită pentru nimic altceva decât entertainment, teh bastardz. :))

8 thoughts on “Grickle ! :D

  1. yohanna, da’ nu io murit-am, ci speranţele-mi canalizate-ntr-o anumită direcţie. Toate. Şi… mda. Atât. Sper. :) P.S. Nu mă luaţi cu dumneavoastră, că ultima dată când am verificat, eram mai tinerică niţel. :))

    green, aşa-i ? :D

    morbo :)) .. Eram aproximativ sigură că o să-ţi placă. ;;) Answering to comments on the blog at night could lead to MADNESS. * :(|) sound *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *