Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

Se usucă şi cade

De câteva zile, mai exact din dimineaţa petrecută în cămin, mă doare-n cap constant şi continuu. La momentul respectiv eram ferm convinsă că e vorba doar de o mahmureală, dar trecerea timpului mi-a dovedit că mă-nşel. O fi de la cele plus opşcinci de grade de-afară, sau poate tre’ să mă fac aragaz cu patru ochi şi o ramă neagră şi groasă, de ‘telectuali… sau e doar modul subtil al organismului de a-mi atrage atenţia că poate-ar fi cazul să încep să dorm noaptea, nu ziua, 8 ore, nu 5 sau mai puţin etc.

Da’ de unde. Pentru consolări deşarte s-au inventat prietenii cu vorbe-n gură. :))

Potrivit lor, n-am nimic, desigur. E doar un proces normal de creştere a creierului care nu mai încape în cutia craniană. Sau dacă nu, oricum pot sta liniştită, nu-s nici mahmură şi nici n-am nevoie de ochelari, e doar o tumoare inoperabilă. Mulţumesc, mă simt mult mai bine acum. :))

Nici să zac nu pot, tre’ să omenesc nişte lume în zilele ce urmează, iar Tuborg Strong nu cred că va contribui la îmbunătăţirea stării mele de sănătate, da’ cui îi pasă ? ;))

E tradiţie deja: de fiecare dată când mă doare capul, ascult indie. Aşa s-a nimerit mereu, iar asocierea îmi este acum inevitabilă. Una e continuarea normală a celeilalte. What came first, headaches or indie rock ? :)) Franz Ferdinand şi Kaiser Chiefs sunt la mare preţ zilele astea. O yea. :]

Franz Ferdinand – Outsiders
Asculta mai multe audio Muzica »

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Se usucă şi cade”


 1. DaCA CAde, macar sa cada cu ochii aia frumosi, deschisi :D *aaaauuuu, nu da!*

  Acum serios: poate ca ar trebui totusi sa iti faci si un control oftalmologic.


 2. ce coincidenta, si pe mine ma doare capul dupa cateva secunde de kaiser ferdinand. si de cand au devenit numele cu iz monarhic arhetipuri indie? stick to commies ;)

 3. caraulescu

  ba, deci aseara in timp ce ma intorceam acasa am avut o revelatie (ca altfel nu-i pot spune, din moment ce mergeam in zig-zag)… nu ti-o spun, pentru ca e a mea, dar am ajuns la concluzia ca nu mai vad bine pt ca mi-a slabit vederea. deci economii.

 4. caraulescu

  ioai da… creca imbatranesc, multe fete-mi par copile si nu pricep muzica indie de nici o culoare.


 5. Ionuca, awww, you make Roxa blush. :D

  Li, da’ pot fi fidelă tuturor. :))

  Raul… vederea sau rezistenţa la alcool. :)) Eşti şi tu pretenţios, dacă indie ar suna grunge, ar fi ok. :))

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>