6 thoughts on “Cum poţi să faci lejer infarct în semiîntuneric :)

  1. =))))))) al meu era albastru. si se ascundea in candelabru.. si noi il plangeam ca e mort.. cred ca se distra sa vada 4+2 talambi cautandu-l innebuniti peste tot si tragandu-si nasul ca.. nah saracul.. o fi zburat spre locuri mai bune.. :))

  2. Ce-a zis Giny imi aminteste de cum stau si pisicile mele ascunse pe dupa fotolii/pat/canapea/aragaz si rad pe sub mustati cand nu le gasim si urlam disperati dupa ele. Cred ca e un gen de verificare, “hmmm, let’s see if I’m as cool as last week”.

    A propos de infarct, mai sunt dimineti in care ma trezesc ca o fantoma si ies din camera sa intru in baie si se aude un MIAAAUUUU sinistru de binedispus de la picioarele mele ca-mi sare inima din piept! Si hiiii, nu stiam ca le place leusteanul! :P:P:P:P

  3. giny, ahahaha :)) Deci şi tu ai avut impresia că dac-ar putea, ar ridica o sprânceană. Nu zic nimic de râs pentru că al meu… râde. Adică-mi imită râsul la perfecţie. :)) Şi io l-am mai “pierdut” prin casă, ca apoi să-mi dau seama că el se plimba pe gresie/covor. Şi nu zboară dacă păşeşti pe lângă el, numa’ fuge ca un pinguin în miniatură. Hilarious. =))

    Ionuţ, ain’t you the funny one ? :))

    Ralu, ai pisici mişto. :)) Îmi amintesc de săptămâna mea petrecută cu mâţa Ionucăi, fără Ionuca. :)) Aş putea scrie o carte. Şi… ăla-i leuştean ? Nu pătrunjel mai bătrân ? :)) Mă, în orice caz, tre’ supravegheaţi foarte atent, că-s tare pofticioşi şi vor să guste din orice. Mănâncă şi carne de pui, canibalii ! :)) A gustat la un moment dat din rostopască (chestia aia-i otrăvitoare) şi a “vomat” seminţe toată ziua, săracu’ pui. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *