9 thoughts on “Bloc disfuncţional (you make me look bad)

  1. mnoah, cam de aia imi place sa stau la casa :D. Eviti faza cu urcatu’ si cu vecinii. I know, I know, tie nu ti-ar placea. Ca nu zice ca are “a will of its own” ca ma duce cu gandul la hotelul Overlook a lu’ King. :-S

  2. Si vrei idei? Presupun ca nu de la cei ca mine, dar, iata cum se procedeaza, in ciuda vorbei, desteapta-te romane, traiasca si capra vecinului. Daca nu poti sa repari un sistem distruge-l total, sa moara si picioarele vecinilor.

  3. mai.. deci sa iti explic cum sta treaba.. cat timp nu te batai in fata becului de te vad aia dintr-un birou de vis-a-vis si se aduna 3 sa rada, n-are farmec. Daca nu incerci sa agiti chestia aia magnetica de bipaie si ti se deschide usa la bloc sau poarta la casa de vreo 10 ori in toate pozitile pana se deschide la un pumn, tot degeaba. Si daca nu stai jumatate de ora in varful scarii la vecina in curte sa iti dai jos matzul din bradul tau la chiuiturile “incurajatoare” a alora din strada, nici n-ai ce scrie:))
    oricum, foarte tare chestia cu liftul.. crezi ca fiind in romania, merge cu spaga?

  4. clarificare ulterioara.. fiindca nici eu nu am reusit sa inteleg exact ce am scris, there we go:
    fraza cu chestia de bipaie. chestia de bipaie e cardul magnetic ce foloseste pe post de cheie. si ce voiam eu sa exprim acolo se referea la faptul ca face figuri si uneori nu vrea sa functioneze, oricum ai plimba cardul prin fata senzorului. dar, ca in reclamele cu prosti, merge cu pumni

  5. Deci ce-am înţeles io de-aici: că dacă ar merge liftu’, viaţa mea ar fi banală; că tre’ să desistematizez blocu’, adică să-mi mutilez toţi vecinii, şi că ar fi interesant să mituiesc liftu’ să mă ducă unde trebe. De la morbo n-am înţeles nimic pen’ că vorbeşte subdialecte suburbane subculturale. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *