12 thoughts on “Nu cred mă, nu cred !

 1. …asta pentru ca tinerii au stat acasa si nu au votat. Ca ei vor sa dea un mesaj prin neprezentare… ca nu e cul sa votezi… ei bine, pensionarii au fost sa-si voteze partidul. Fosilele au decis!

 2. Marius, împăratul blogosferei ? :o OMG ! Zi istorică, mi-ai lăsat comment ! :)) Nu numai fosilele, crede-mă; am mari probleme în a le demonstra unor colege că Iliescu ar trebui să fie la răcoare acum. :) Tristă ţară. Iar la noi în oraş… vot etnic. Şi mai trist.

  Corwin, şi eu sunt mândră de tine din acelaşi motiv şi-mi place cum gândeşti. :)

 3. n-am votat! nici nu votez. oi fi io “mucos” in privinta “aluia” care-o fi de-o zis, da ma doare-n cot. chiar nu-s de parere ca ii fain sa zic cat de naspa is aia de o ajuns sus pe votul meu.

 4. Raul, da-ţi place ce-o ajuns sus pe nevotul tău ? În locu’ tău m-aş plimba cu punga de carton pe cap, nicidecum nu m-aş bate cu pumnu-n piept.

  morbo, categoric. Şi români care votează cu UDMR-u’, şi maghiari care-au votat… altfel. Doar că maghiarii ştiu una şi bună când merg să voteze: nu contează cine candidează, ce-au făcut până atunci şi ce promit să facă în continuare, ştampila are un loc asigurat pe frunzuliţă. Nu toţi, evident, da’ din păcate se vede că majoritatea decide. :)

 5. punga pe cap? de ce?
  pana la urma e un drept, nu o raspundere, iar votul se da pe puterea de convingere si puterea “spatelui”. adica daca un candidat te convinge ca are un cacat de 5 kile, nu conteaza ca in realitate sunt doar gaze

 6. caraulescule draga… o fi, pardon! este, anormal ce fac ăia răi de-i votăm noi. da ce faci tu cum o fi? adică dai cu cărămida-n piept că tu nu votezi, deci în traducere pragmatică nu te interesează absolut deloc cine te conduce, după care vi şi ne vorbeşti de turme? să-mi fie cu iertare… dar undeva logica ta scârţâie.

 7. Marius, nu’sh cine a inventat-o, da’ pe bune c-a prins. :)) Şi mulţam de aprecieri, I am blushin’ if it comez from the emperor himself ! ;;)

  Raul… eeeexact. Toţi avem drepturi, nimeni nu are obligaţii. 8-| Iar cu turma… tu ai zis singur că te-ncadrezi.

  Cătă, you tell him, dude ! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.