Isterie !!!

Deci oraşu’ ăsta o luat-o razna, jur. Sâmbătă avem nici mai mult, nici mai puţin de 3 concerte. Deodată ! Când s-a mai întâmplat asta ? Nu în ultimii 21 de ani. Peninsula se exclude, acolo-s patru concerte deodată de-aia că-s patru scene (ioi, Peninsula ! :X ).

1.  “Sambata 20 Dec de la ora 19:00 Rock X Mass la sala A.S.A. vor canta trupele Impera, Guillotine, Backlash, Subcultura, STRANGE si Paradigma”. Cine-s ăştia ?! Never in my life have I heard… Sala A.S.A. ? Paaaas.

2.  “Punk Xmass – Targu Mures (Marosvasarhely) – Bizarre: Worms, The Barricade, Recycle Bin, Los Pogos. 5 RON.” Los Pogooos ! Punkăreală uber dansabilă ! DA ! Bizzare ? Pentru că aşa scriu ei, nu cum ar fi corect, dacă vă uitaţi p-afară. Noah, oricum, numai localuri unu’ şi unu’ găsiţi. 8-| Şi ce-i cu mania asta a dublu s-ului ? Asta da, ar fi o opţiune, dar…

3. Byron cu Alexandru Andrieş la Teatrul Studio, 30 RON. Ah, iubire eternă. Da’ 30 de lei ?! Deci dacă vreau să-mi mai iau şi DVD-ul la care râvnesc de atâtea luni cu înregistrarea concertului acustic de la Teatru 74, de la noi, mi-am păpat şi porţia de Crăciun ? Vă nesimţiţi, nehaliţilor. :)) Voi, Kumm şi Zdubii, da’ ultimii doi numa-n Bucureşti cu câte 25 RON pe concert. Nu 30. Cu 5 mă duc la Los Pogos şi nici nu mă deprim înainte de sărbători.

Io cu cine votez ? Sau asta a trecut. 8-|

Cre’ că mă salvează blonda, că acum a făcut rost de reportofon şi putem merge în Vatra Dornei, în sfârşit, în weekendu’ ăsta. Da’ blonda vrea să mă vadă fericită, deci zice să facem cumva să ajungem sâmbătă seara acasă. Asta înseamnă să chiulim de la cursul-surpriză de la victorianism ? :( Pentru că mda, faţă de alţii care de azi sunt acasă, la noi e prezenţa obligatorie inclusiv vineri, cu toate că ni se pregăteşte ceva mişto. Noah, decizii…

Oare-n Vatra Dornei îi zăpadă ?

24 thoughts on “Isterie !!!

 1. D, eu am fost în vară după 3 ani. Da’ cum ziceţi, aşa facem. Fuck ’em all indeed (don’t censor yourself if I don’t, goddammit :)) ). Byronică o să sufere dacă nu te vede acolo. Mai ştie pe altcineva în Mureş ? :))

  irinutza, care criză ? De unde ? Dreptu-i că_combinatu’ e pus pe pauză şi că lumea moare de foame, da’ io-s un sac fără fund, de toate-mi trebe şi de toate-mi iau fix acuma. Io tot vreau la Byron. Sau la Los Pogos. Sau la film ? Stăm acas’.

  Corwin :) Atunci a fost ocazie specială, 2 ani de trupă, yey. Sau diferenţa de preţ a fost asigurată de prestaţia în rochiţă a lu’ Seling ? You tell me, you’re a guy. 8-| :)) Ţi-am zis-o, mai vrei să negociezi cu mine ? ;;)

 2. Pai nu a fost 2 ani de trupa… Concertul cu pricina a fost in Fabrica dar cu mult dupa ora mea de culcare asa ca nu l-am vazut… As a guy, recunosc ca prestatia lu’ Seling a facut 5-10 lei din cei 55. Restul au fost acoperiti cu varf si indesat de muzica super misto si mai ales de mutra lui Dan Byron cand a aparut Seling cu rochiţa cu pricina :-p
  Şi mă risc la negocieri în continuare… Vorbim noi… :-p

 3. Tu, criza financiara e la mine in buznare! O vad! :)) No, da’ cum sa stam acas’ ca pensionarii?? io cred ca o sa dau cu banu’ si ma orientez. Sa zici daca te duci la careva, poate ne videm pe acol’ :).

 4. Chiar ca a innebunit tg ms. Vazusem si eu anuntu cu byron zilele astea si ma gandeam ca poate ajung. Ar fi dragut cred, cu conditia sa am si cu cine merge… ca sunt denaturata deja :))

 5. Noah gata, m-am decis. Byron it is. Galz, haidaţ’ cu mine. :D Vorbim la telefon dacă plec, aterizez din Vatra lu’ Dorna direct la teatrul ăla care habar n-am pe unde vine, da’ mă ghidaţi voi. Mwahaha. :D

  Corwin… 10 lei ? Feminitatea mea e de vreo.. 2. Cu minus. =)) Dar aşa-mi trebe dacă ridic mingea la fileu. :)) Şi da… vorbim noi. ;)

 6. io dadeam cu draga inima 30 de lei daca era andries cu un pic de byron, da’ asha…. :)

  de fapt daca era numa’ andries.

  de fapt stau acasa si-mi numar camasile-n carouri.

 7. Here we go again… Give the guy a chance, will ya ? :)) Şi nu da vina pe engleza de baltă a Urmei, am ascultat albumu’ lu’ Byronel şi nu mi-a sunat nimic dubaş. Tre’ să urmăresc şi când o să am versurile, dac-o să le am vreodată. :)) Poate-ţi ţin companie de acasă de la mine, şansele au crescut de ieri până azi. Să vedem cum stăm cu fondurile, c-o pus-o ‘mnezo pe irinutza ieri să cobească şi amu’ mă scobesc şi io după câteva sute de mii… catastrofă.

 8. :P I ain’t hatin’, honest. eu o sa-ncerc s-ajung la roxmas, chiar daca am avut oaresce diferende in trecut, fiindca-s curios ce trupe mai sunt de mures (nici eu n-am auzit de alea, cu 2 exceptii). sa sprijinim undergroundul, ca e rezemat de zid si sta sa decedeze… nici la povestea cu ciuperci n-am ajuns… fo shame

 9. Duduiule name required =)) E sâmbătă, haide. Dacă te-apucă lenea ca în oricare altă ocazie, you suck. :))

  Lee, offff, că dac-aş putea m-aş de..tripla. :)) Să ne zici şi nouă dacă mai este ceva worth-listening prin metropolă, că tare curioasă-s. Nici io n-am fost la Maşrumi, da’ nici n-aveam de gând. I-am văzut de două ori până acum şi nu m-au prea impresionat de nici o culoare. Sună ok instrumental, da’ nu-mi transmit mai nimic.

  irinutzule, aşa rămâne. Roagă-să nu mă lovească criza financiară pe plaiurile moldovene, să poci ajunge cumva. :D Şi stai calmă, că de când mi-am schimbat număru’ şi nu mai sună în prostie, şi telefonu’ meu e mai mult decorativ. :)) Telepatie, monşer.

 10. deci la mine totul e atât de simplu… nici o dilemă, nici o nervozitate pe preţele la bileţi, nimic… la mine 20 decembrie se petrece în backstage unde aştept pe tăţi omenii de competiţie la o bere din partea subsemnatului ş-apoi vă zic io di ce.

 11. Thulai doamne Cătă, îmbătrâneşti ? Chiar azi mă gândeam la bloggerii care nu scriu niciodată când e ziua lor. Myself included, you included. :))

 12. cum ar zice orice instituţie de căhat care dă o informaţie fără să vrea şi dupaia îi pare rău… nu comentez pe marginea acestui subiect, adresaţi-vă biroului de presă de la bucureşti. mnoah… biroul de presă de la bucureşti îi la backstage sâmbătă. :D

 13. …că doară nu te-nsori, asta tre’ să fie. :)) Deci venim să dăm partyu’ peste cap după Byronică ? Vezi, dacă ştiam îţi aduceam lăutarii de la IPR să-ţi cânte. =))

 14. dej numa să nu vă riscaţi să viniţi după orele 3-4 din deja ziua ce va fi 21, că la orele alea nu ştiu dacă o să mai aveţi cu cine bea şi anume berea cu pricina, că toţi probabil vom fi o ţâră cam ebrietaţi.

 15. … sau nu. :( Oooof, măi Cătă, I’m so sorry. La mulţi ani întârziat şi pe bune că bem cândva pentru asta. O să citeşti de ce n-am mai ajuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *