Înregistrarea de la etaju’ 7

Cum ziceam, la Vatra Dornei, în căutare de modalităţi de înregistrare a sunetelor, am făcut probă şi cu telefoanele. Asta e de pe telefonul blondei, în timp ce “sunam” la uşa radioului de la etajul 7 al Hotelului Călimani. :)) Este una mai lungă şi mai amuzantă pe telefonul meu, în care mă apuc să explic ce este acela AC/DC, da’ am primit interdicţie, nu o pot publica pe nicăieri. :))

De la etaju’ 7

Aşadar tre’ să vă mulţumiţi cu minutul al 16-lea, chiar la începutul haosului în necunoscut şi beznă. Scuzaţi calitatea, da’ fix de-aia nu ne-a ieşit proiectu’. :)) Io-s aia enervantă care vorbeşte mult, cu un ton apăsat şi iritat, şi care are fantezii c-o drujbă… :))

Cândva o să mă uit aici şi asta o să mi se pară o amintire mult mai plăcută decât mi se pare acum.

9 thoughts on “Înregistrarea de la etaju’ 7

  1. =))))) ce chicoteli dragute! M-ai binedispus! :D O pauza binevenita de la biznis letarz de toate zilele dar mai ales noptile dinaintea examenelor.

  2. morbish, mulţumiiim. ;;) Sper c-ai dormit făr’ de drujbe între oamenii din vis. :))

    Ralu, ăla-i chiţăitu’ blondei la-nceput, da’ vin şi io cu forţă mare p-ormă. =)) Sunt sigură că înregistrarea a fost o inspiraţie tare… inspirată pentru examen… :)) Să-mi zici ce-ai făcut !

  3. primele fierastraie electrice aparute in romania dupa al doilea razboi mondial erau facute la fabrica sovietica ”drujba”(morbish, isn’t it?). si de acolo a ramas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.