9 thoughts on “The Bus and its creatures

 1. Ionuca, you know I hate that word. :D

  Mircea, evident că o ştiu, Seinfeld is my role-model. :)) Cât despre spam protector… am tot zis că numa’ mie-mi dă logaritmi şi ecuaţii de gradu’ 5. Dammit. 8-|

  Alexandru :) Săr’na !

 2. pe moment îi una, da’ când te mai şi ţin furiile astea…nu ştiu, doar în lumea mea mică toleranţa oamenilor faţă de o atitudine de genul ăsta e din ce în ce mai inexistentă? asta apropo de cât de ”mişto” cred unii că e să fii nemulţumit – la modul serios- tot timpul.

 3. Cătă, cu maşina dai de altele: gropi, loc de parcare, copchilu’ de la semafor care îţi spală parbrizu’ cu forţa… neverending fun ! :))

  morbish, iarăşi cred că supraaprecierea e teh root of all evil. De ce să mă atingă pe mine cineva, eu sunt făcut din puf. Şi de-acolo începe măgăria.

 4. Eu m-am obisnuit de ani de zile sa merg pe jos. Imi aloc timp pentru asta si folosesc si “casti pentru ruptura de realitate”. Daca ar exista si ochelari pentru utilizare similara ar fi nemaipomenit. Sunt momente in care ochii vad – inima uraste. Sau cere dar altceva.

 5. Thooor ! :) Te admir pentru asta, eu n-aş putea, mai ales dacă tre’ să mă trezesc dis de dimineaţă. Abia pot vorbi şi gesticula, n-ar trebui să mă pună nimeni să umblu. :) Poate ţine şi de momentul zilei… Sau poate noaptea-i mai fain tocmai pentru că ascunde/maschează. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.