În Flăcări

… sau cum n-am uitat de unde a început totul. :)

4/10  Cu In Flames a început tot rocku’. Primisem de la un prieten piesa asta nervoasă care toasta pentru epoca indiferenţei şi, cumva, m-a atins la sensibilităţuri. Dovada. :)

In Flames – Ordinary Story

Atunci şcoala generală s-a transformat în liceu, ieşirile la suc în ieşiri la bere, tricourile înflorate în tricouri negre cu fantome şi scheleţi, buclele naturale în freză dezordonată, optimismul în realism, vechea eu în noua eu. Câteodată mă sperie modul în care muzica poate schimba radical nu numai stări de spirit, ci şi vieţi, dar privind retrospectiv, nu-mi imaginez în ce altceva m-aş fi putut metamorfoza.

Acum oamenii ăştia foarte dragi mie vin în România, chiar după Soulfly. What took you so long ? :) Cel puţin aşa, încet-încet, mă vindec de toate bolile copilăriei şi le fac loc altora, mai alternative. :))

Până atunci, însă, am de trecut de o sesiune oribil de criminală şi de o traducere care ştiu că-mi va mânca săptămâni şi neuroni, da’ totul e bine când ştii finalitatea pentru care lupţi, aşa de pe termen scurt cum e ea. A cam lipsit în ultimele săptămâni şi eram cam derutată. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.