Stop it I like it

Soulfly 16 martie;
In Flames 30 martie;
Placebo 21 iunie;
B’estfest cu Franz Ferdinand, Motorhead etc. + încă un nume mare ce abia aşteaptă să iasă la iveală;
+ vineri se mai anunţă ceva mişto, zic ei care consideră Sting şi Depeche Mode mişto, doamne dă să nu mă nimerească nici de data asta;

Vă opriţi ? Vă rog ? Nu mai zic că B’estfestu’ se vrea a fi sold out imediat… S-a mai pomenit festival sold out ?! E… normal ? Logic ? Strategii de marketing ? Deşi Romexpo nu e cel spaţios loc de pe planetă…

Nu vrea nimeni un Nova Rock în loc de B’estfest ? Uitaţi ce lineup au deja. Nu-mi pasă de restanţe, hai să mergem. :))

Sufăr. Profund.

10 thoughts on “Stop it I like it

 1. mie sincer nu-mi place deloc unde ajunge b’estfestul… but that’s just me.. dar as zice sa mai asteptezi o tzara… faith no more tourdates not yet confirmed :P plus ca tocmai s-au reunit limp bizkit si vin la rock am ring (cel putin), si aia da experienta live de neuitat

 2. Nova sux this year. stai cuminte si ai rabdare, cica Dl. Galeata & Co. pregatesc album + turneu pe la sfarsitul anului.
  btw…limp bizkit ajung si in ungaria la Volt festival pentru cei interesati

 3. Se pare că ceva mişto-ul de vineri era Placebo anunţat deja de azi. Phew, de una am scăpat. :))

  Lee, eh, B’estfest e ceva gândit pentru bani, tre’ să te-aştepţi la multă propagandă pentru trupe nu chiar pe gustul nostru. Problema-i că până acu’, pentru oribilităţile de Ting Tings de pe 4 iulie nu-mi iau abonament, să fie clar, şi nu ştiu pe cine-ar putea chema aşa de “mare”. Daaaaaa, Faith No More ! Şi io îi vreau şi pe RATM, că anu’ trecut m-am lins pe bot ! :)) Şi uite că Bizkit vin şi mai aproape, da’ honestly I don’t really dig ’em that much, mai ales în ultima vreme.

  Steve Dunne :)) :)) Domnu’ Găleată îi Brian Molko ? Nu mă prind. :))

 4. Aşa am zis şi io. C’mon, Slipknot, Disturbed, Metallica headliner (deşi pe ăştia i-am văzut)… :X În Peninsula nu-mi mai pun nici o speranţă, mai bine trec prin foc şi pară şi ajung la B’estfest. :))

 5. sa-mi bag picioru, chiar vroiam sa iti atrag atentia ca ai scris despartit, si dup-aia m-am gandit ca ar reiesi ca-s un bulangiu si jumatate, si dup-aia ai scris tu si n-a mai trebuit sa-ti atrag io atentia, si n-am mai fost un bulangiu si jumatate, da pana la urma am scris ca vroiam sa-ti agtag atentia, si am iesit o jumatate de bulangiu. bring on the summer fests!

 6. you don’t dig them that much, da’ vad ca in ultima ultima vreme, la uicli top artists…
  imi vin amintirile din liceu…aveau ei o balada induiosatoare, ceva cu ”should have left my pants on this time but you nu stiu ce…”, ah, amintirile, ce vremuri urate.

 7. Mpăi cam da, ascultându-i după atâţia ani, am ajuns la concluzia că primele trei albume-s geniale. :)) S-a întâmplat şi cu nume mai mari… (Alice In Chains, Placebo etc.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.