14 thoughts on “Fucked by a garden gnome

 1. stii cum ii – ti-ai tras-o cu el , vorba vine, si n-ai simtit nimic… mai bine decat sa te doara de-ti ies ochii din cap, nu? o experienta neglijabila, this too shall pass etc. Adica, daca treb’e sa ti-o tragi cu un pitic de gradina, cel mai bine e sa te comporti ca si cum nu s-ar fi intamplat, si sa n-ai motive dureroase sa nu poti uita. Evident e alegorie tot ce am zis si eu pana aici… gotta sleep more

 2. Cactus de ala peyotle din Arizona, de ala de un stat de om, cu doua brate si-o galma, din care se face esenta de high. Cu din ala sa se presteze, si in stil berbece roman de atac.
  Noah!

  Baftalau maxim vineri, la spartul de pitici. De sus si cu bolta.
  Mostra de intelepciune de la Maramu’: niciodata n-o fo sa nu hie oarecumva.:)

 3. Lee, poate ai dreptate, da’ decât să rămân io cu frustrarea, mai bine rămâne el cu gustu’ amar, pen’că s-a-ntâmplat ! Şi bine n-o fo’. :))

  omucu, ioi bleah. Eşti aşa scârbos câteodată. :)) :)) :)) It’s not that I wanted to…

  X-uleasca, oh da, vreo doi de-ăia îndesaţi până fug şi hemoroizii ! :)) Bestial Maramu’ şi vorbele sale. =))

 4. Cred ca nu ai inteles prea bine ce inseamna istoria filosofiei.
  Cred ca nu ai inteles prea bine ce inseamna studii universitare.
  Cred ca nu ai inteles ca este cel mai eficient profesor pe care l-ai intalnit, iar ultimul curs predat a fost sistemul de clasificare la oameni.
  Cand vei medita in liniste la oameni si iti vei pune intrebarea cum iti dai seama daca un om a terminat o facultate sau nu vei intelege.

 5. chiar asa ceva n-am patit in faculta. si nici ai mei colegi, din cate stiu. aveau ei profii treburile lor, da’ nici chiar asa.
  vineri sa invinga adevarul !

 6. Sugesti metaforă… :) Vizavi de problemă nu prea ai ce face… decât să te apleci şi să înduri…
  Practic vorbesc… în teorie ar trebui să-l dai în judecată pentru imparţialitate :P… dar să fim serioşi…

 7. mastic, mdeah, eram pregătită să rezist la argumentele alea, dar noroc cu venirea-n Bucale că n-am mai avut timp să stau după gnom. Adică noroc, dar nu pentru mine, not at all.

  morbo, nici io n-am mai păţit, dar iată că se poate. :)) Acum am aflat şi că tipa care a copiat de la mine a luat 9. =)) Gotta love him. Dar surprinzător, mi-e atât de silă încât m-am calmat.

  Răzvan, aş fi putut să-i zic câte ceva, dar… cum ziceam, mi s-a luat de tot.

  evergreen, sincer, nici io ! :)) Doamne fereşte de ASE. Had enough of Maths & co. :)) Liceul = cea mai groaznică perioadă din viaţa mea. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *