Dixtraxie cu gerovital

Îs un magnet. La un pol atrag freakşi, iar la celălalt zbârcituri trecute de a ţâşpea tinereţe. Cu cel din urmă pol exercitam atracţii mai puternice azi, când m-am aventurat pi şientrul cătunului să recuperez frumusaţă de atestat care dovedeşte că-s aptă de a sta fix dijiaba în bibliotecă timp de trei săptămâni.

Noah, şi cum era cam de dimineaţă pentru mine în jur de 1 la amiaz’, umblam alene cu capu-n pământ şi mânurile în buzujebe, gândită. Şi pe când să-mi bag şi io picioarele-n zebră, mă păleşte întâi un damf pătrunzător de brânză, îmi lasă laţi receptorii olfactivi şi-n secunda doi simt că mă-nşfacă puturoşenia lumii într-o îmbrăţişare de menghină. Ridic ochii – un moş trecut de 70 de ani, tăt un rânjet, fericit “ca un câine scos la pişare” că strânge-n braţe o duduie. Păcat că duduia eram io. Şi io m-am spăriet, luată aşa, pe nepusă masă, că n-am ştiut ce se-ntâmplă ! În consecinţă, i-am şoptit suav la ureche (a se citi am urlat de-o făcut valuri asfaltu’ din centru) WHAT THE FUCK ?????!!! şi m-am eliberat din strânsoare. După ce-am trecut strada şi-am apucat să mă puţulesc, recte să-mi potrivesc ochelarii pe nas şi să-mi aranjez bretonu’ ciufulit, m-a pufnit râsu’ aşa un pic, da’ nu prea tare. :))

Buuuun. Rezolv treburile şi mă-ntorc în mereu surprinzătorul centru, da’ pe ailaltă parte, cum ar veni. Şi umblu şi-n sens opus celui de dinainte de… impact. :)) Da’ ce, credeaţi c-am scăpat ? Pe drum, ghiciţi cine ! Dezavantaju’ de a fi chior se traduce prin faptu’ că iar nu l-am văzt decât în ultimu’ moment. Era cât pe ce să mă înhaţe iară, da’ m-o ratat la milimetru. Di ce ? C-am fugit ! Şi el după mine cu braţele întinse, strigând tânguitor: “STAAAI, DOMNIŞOARĂ !! :(“. Lumea privea siderată, contrariată, iar io… eh, ca un hartbreicăr adevărat, râdeam nesimţitoare de ridicolu’ situaţiei. Cu hohote, de data asta. :))

Ce să zic ? Dacă o să mai apuc ziua în care-o să trec pe lângă haidamacu’ Ivan şi n-o să se-ntâmple la fel, nu mă mai joc. :))


Acordeon vreau să mă reîncarnez ! :))

13 thoughts on “Dixtraxie cu gerovital

 1. Ce adidasi naspa avea baiatul ala geluit. Si e cam latino asa, un fel de Ronaldinio-ala ole! cu margele la maini si din alea.
  Eu imi mentin parerea ca esti foarte copil [si nu copil in sensul ala care fuge de responsabilitati dandu-se drept “copil”], esti pur si simplu copil. Mi-o mentin. Deci. Parerea. Drept inainte cu parerea, asadar!
  Cius! :)

 2. Apăi tu, când emani atâta energie pozitivă şi eşti cu haura cât casa poporului, n-ai cum să nu atragi tineretul din ziua de azi. :)) Keep on shining! \m/

  @Idiotul daaa, îi cam naşpa Ivan, asta îi tot zic şi eu lu’ Roxa, da’ n-ai cu cinie. Deie domnu’ să răsară mai mulţi din ăştia şi în România, atunci oi zice că stau în rai.

 3. Idiotul, nu-i geluit, e transpirat. Şi da, are adidaşi Adidas, merită omorât cu pietre, ptiu, cocalar latino care îndrăzneşte să-şi ştirbească masculinitatea cu mărgeluţe ! :)) Sunt atât de copil că nu mi-am dat seama de asta înainte şi io, ca proasta, îl plăceam aşa cum e. :))

  Runia, ie tu. Ţi-am zâs că-mi dau seama că-s încă păh piaţă după reacţiile ăstora trozniţi de senectute. Când nu m-or mai vrea nici ei, baiu’ mare o fi ! :))

 4. Auzi, dude…)
  Axioma conform careia pe mine ma masoara libidinos pe strada cetateni trecuti de a treia tinerete, alternativ cu mucosi de generala cu blugii la genunchi se tot confirma de 10 ani. Numai extremele. :D
  Ai si cum masoara, de parca ar avea raze X tasnindu-le din ochelarii prafosi. Yuckeee!

  In rest, toate bune. Ranjesc si trec mai departe.
  Si in semn de protest, ma uit dupa dame pe strada. Caragiale: “De ce insulti dame, miselule?”
  Rock on!

 5. am ras cu hohote citind post-ul asta si partea nasoala e ca eram la munca si se uita lumea la mine ca la dusa cu pluta :)) Apropo de ce a zis Idiotul : hmm..daca si-ala e latino lover eu-s madonna ;) A, si tin sa ii transmit ca am o mare admiratie pentru oamenii care se cred foarte maturi si filosofi si te indeamna sa cresti :p

 6. Roxo, transmite-i Adinei aka Le Madonna ca eu nu am zis ca ala ar fi lover ci doar latino ;-) Asta ca sa separam cuvintele de vorbe. Si daca iti mai raman caractere sa-i transmiti ca eu n-am nici un strop de admiratie pentru oameni de genul ala, they’re weak, si nici compasiune pentru cei care ii admira – se merita unii pe altii ;-) Nu e urgent sa-i transmiti astea, cand poti tu.

 7. @adina: :)
  //Atat am de zis cand cineva care nu stie ca se pune spatiu dupa semnele de punctuatie imi zice mie de ironie :-))
  MIE!! – asta fiind egoul meu gras.

  @Roxa, se pare ca cititorii mei sunt mai destepti decat ai tai :-)) (ia sa vedem daca macar tu ai auzit de — ghici-ce? :-)))

 8. @ Idiotul: Iiii, m-ai prins!! Recunosc, sunt proasta facuta gramada fiindca atunci cand las comment de pe un telefon mobil pe un blog nu pun spatiu dupa semnele de punctuatie :))) Multumesc ca mi-ai deschis ochii! Apropo, vezi ca si aici era ironie ( asta ca sa fiu sigura ca intelegi ;) ). Si am o sugestie: ar trebui sa verifici un pic gramatica din ce ai scris tu, inainte sa sari cu gura…daca vrei te ajut eu sa corectam greselile, asta ca sa vezi ca nu-ti port pica ;) Cam asta am avut sa-ti transmit, chiar nu vreau sa ii ocup Roxei spatiul cu mici batalii inutile..

  P.S.: Incearca sa nu te mai ataci chiar din orice, esti mult prea sensibil la critica. Nu zic ca nu sunt funny incercarile tale de a contra tot ce scriu, dar cazi in ridicol.

 9. @Adina, si eu tot de pe un telefon mobil am scris dar ai dreptate, ai o scuza, te-ai scos!
  Iti multumesc pentru lectiile de ironie, am sa aplic si eu ce am invatat de la tine in viata de zi cu zi, cine stie? ;)
  Si nu incerc nimic pentru ca imi place sa ma atac si imi place si ridicolul, de aia iti dau atentie ;)

 10. Mă ominilor, de-ar şti Ivan turbincă câte-a provocat de la postu’ ăsta nenorocit, n-ar mai călca veci în Românica… :)) Asta vreţi ? Pentru fufletu’ meu, sper că nu ! :))

  mniezoooo !! :)) Las’ că te-ncalţ când bem prima berulă, promit solemn, să mă bată mniezo de nu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *