Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

Sfară-n ţară: cheap bookie expo !

Nu poci să-mi dau seama unie naiba mi-i căpăţâna zilele astea de n-am anunţat mai repede, da’ fie şi cu întârziere: lume, lume, mare expoziţie de carte străină la noi la facultă ! Udemeriştii de la Bookstation vin cu desaga după ei din Ungaria şi stau de luni ‘neaţa şi până marţi sara la noi, la Litere, în sala R21; au o grăma’ de broşuri, cărţuci, cărţulii, cărţi, cărţoaie, enciclopedii şi dicţionare în engleză, franceză, neamţă şi spanioală.

OK, şi ce-i cu asta ?

Păi, ideea e că sunt cărţi noi vândute în regim de anticariat, adică ieftineală la metru’ de cărţi. @-) O profă zicea că amu’ ceva vreme o luat de la duzii ăştia mai mult de 50 de cărţi nou-nouţe de beletristică miştoacă cu un milion (!!!). Noi nu ne încredem în aceste fermecătoare spuse, însă speranţa-i vie. :))

Aşa că haidaţi luni şi marţi, între 9 şi 18 ! Sau dacă vreţi, ziceţi-mi ceva ce vreţi neapărat/căutaţi demult/pândiţi să cie mai eftin, că arunc o privire. Am o râcă, o boală, un itch să mă-nfig într-o bancnotă de 100 de lei de care nu m-am atins vreo două luni de zile, ceva de spăriet ! $-)

Şi dacă ajungeţi din întâmplare p-acilea, nu, nu-s din Bucureşti, nu mereţi acolo la Litere să rămâneţi cu buzoaiele umflate şi nu de frig. :))

RSS 2.0 | Trackback | Comment

2 Responses to “Sfară-n ţară: cheap bookie expo !”

  1. cronco

    Nu ajung cumva si prin Cluj, ca nu-i departe?


  2. Se pare că nu. Şi-o prelungit şederea până vineri aici, că le merg brici vânzările. Apoi mai poposesc în Oradea.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>