17 thoughts on “Iau bursă de studiu

 1. apuca-te de invatat rusa :D altfel dupa ce iesi din kiev trebuie sa folosesti limbajul semnelor.

  …si pune pe cineva sa-ti cumpere biletul de intoarcere, pentru ca, in caz ca nu s-au modernizat recent, e o chestie de cateva pagini pline de informatii pe care le cere o doamna draguta care nu stie boaba de engleza.

 2. In Besarabka cu tinie, tu!!! :D De deschid eshtia graniturile. De nu, incongiuram p’in Moldova si vedem si Baltile lu’ Eugeniu. Ma-nfior numa’ cu gandu’ la haidamaci! DUMNEZO, nu-i primavara deja?

 3. Idiotul, eşti dislexic sau dislexic cu motiv ? :))

  Thor, oooh da, îmi vine cam ca o bluză faină găsită la magazin când credeam că nu mi se mai încheie nimica peste burtă. :D :D Mulţam fain !

  Jen :)) Vorbeşti din experienţă, desigur. Mă aştept la tot felu’ de distracţii de genu’ ăsta, da’ nu-i stres, c-am învăţat deja limbajul semnelor când am fost în Ungaria şi a trebuit să scap de forinţi, cumpărându-mi atâta gumă de zici că făceam contrabandă. Evident, aia n-a priceput “gum”, aşa că point and click we did. :)) \w/

  Yohanna & Anka – mersi şi wooooohooo :D

  Runia, Besarabka să se ţină bine pentru marea scuturare, că bag samă cu nu mai scapă, cu sau fără graniţuri deschise… doar de-aia avem bursă, să facem ocol dacă-i pân-acolo. :D

 4. Idiotul, ba nu, treacă de la MINE că mă bănui de superficialitate şi de fapt… :))

  morbo, da’ di ce ?

  X-uleasca, nu cre’ că ieşti în direcţia escalelor pe care tre’ să le facem până luăm trenu’ de Kiev, da’ escală pe la tine poci face oricând altcândva. :D

 5. Aw, come on, Duuude, ca rezidez la fo cativa sub 100 km de granita cu Ucraina. :) Si cel mai misto e ca atunci cand bantuim pe la Sapanta, ne preia reteaua mobila a marilor vecini de la Rasarit.
  Ailaltimari vecini de la Rasarit.:P
  Tre sa organizam cevasilea atunci, eu asa as zice. ;)

 6. e, prejudecati de-ale mele despre est.
  ceea ce nu inseamna ca nu m-as baga si eu candva la un drum in ucraina. doar e singura tara straina din care am vazut ceva live pana acum. bine, stand de partea asta a granitei.

 7. X-uleasca, ie tu, io-nţăleg, da’ Kievu-i mai încolea, şi trenu’ spre dânsu’ şi mai. Da’ ţi-am zis, decât pe fugă, mai bine să mă ai numa’ pentru tine… :D

  pikchiu, sper să treacă pân’ la primăvară sau măcar la pulivară… :))

  morbish, e într-un fel normal. Te-ai simţi mai în siguranţă ştiind că vei vedea o Londra absolut civilizată la mii de kilometri mai departe ? Io n-aş fi aşa sigură… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *