Good/bad Monday

Good

 • Am predat la piticoţii de a cincea şi o ieşit perfect, fleru’ de profă e acolo ! :D Îs nişte scumpi şi ‘teligenţi, îmi venea să-i pup pe tăţ, chiar dacă mi-o zis dat exemplu de derivare cu sufixe “caş”. =))
 • Mi-o dat eştia de la BRD, în sfârşit, cardu’ pe care-mi vine bursa dăh studiu !
 • Azi mă beţivesc un pic cu Ioana, tipa cu care făceam tâmpenii în liceu. :D

Bad

 • Săptămâna viitoare predau la a şaptea Amintiri din copilărie. Singurul problem care este este că am secţia magyarul care-s cam pastă pe literatură cu accent pe i. Noah, Iştenem !
 • Am încercat tăte numerele de pe foaia şi plicu’ aferent cardului şi nici unul nu pare a ci codu’ pin. Asta sau io şi Blonda suntem două… blonde. :))
 • Ioana stă de ceva vreme în Cimişoara şi numa’ mă amăgeşte, apoi se cară.
 • Înainte să predau, eram stresată pân’ la dumnezo şi înapoi. Şi ca să mă liniştească, Buburuza s-o gândit să mă bântuie luni de zile cu o replică sentenţioasă referitoare la asta: “O tu Roxa, calmează-te. Gândeşte-te că îi mult mai uşor să predai decât să uiţi pe cineva. :D” Da’ m-o salvat de la zbucium ? M-o zo, băgându-mă în altu’. :))

5 thoughts on “Good/bad Monday

 1. Vezi ca PIN-ul trebuie sa vina intr-un plic separat de cel in care ai primit cardul. Ba se poate chiar sa fii nevoita sa mai faci un drum pan’ la banca, numai pentru el. Atentie, sa nu-l fi blocat cu incercarile voastre entuziaste.

 2. Ie, cum zice Oompa vezi ca numa de tri ori ai voe sa incerci la pin. Dupe aia ti-l blocheaza. Io am anticipat tate problemele si ti-am zis ca daca vrei, iti dau cardu meu, da’ tu nu si nu. Mno, vez ce patzasti?

 3. oompa, am fost nevoită, că nu mi l-o dat. O uitat, just like that… şi io habar n-aveam, credeam că-i înauntrul plicului celălalt. 8-|

  Runia, las’ tu că m-am descurcat ! Păstrează-ţi bursele pintru tine, că ai de făcut cinste. :D

  Auraş… când ţi-l dau, că pin cu forţa nu mere. :))

  Văraru =)) La asta tre’ să recunosc că nu m-am gândit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *