Fascination Street

The most ridiculous fear in life is the fear of being ridiculous

Ce-o fo’

Un fleac, schimbare de servere. N-am plecat nicăieri, că n-am căzut chiar aşa tare-n cap. Nu renunţ la unul din puţinele mecanisme care fac lucrurile penibile sau naşpa din viaţa-mi să pară mai puţin penibile şi naşpete. Blogu’, dragu’ de el, is here to stay. Doar se mai împiedică uneori.

Revin, futu-i sesiunea. :))

RSS 2.0 | Trackback | Comment

5 Responses to “Ce-o fo’”


 1. Baftă, baftă multă la examene!


 2. Pai chiar asa! Deja imi pregateam de un sevraj.


 3. iote mailu meu, daca poti, hai sa te intreb vo doua pe mess.


 4. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj


 5. Sevraj no more, I`m back. :)

  mniezo… io-s acolo. :))

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>