16 thoughts on “The hitchhiker`s antiguide to everywhere (3)

 1. Subscriu si eu urarilor de deshidratare, stafidire si desprindere spontana a “dansei” nemernicului de taxilau! AM ZAS!
  Paradisiace pozele de la mosie, Roxa. Chiar si catelusa.:)
  Traseu initiatic nocturn pana la buda, innit? Obstacole, pericole, dusmani…si premiul. :)

  Hugs ya!

 2. Alex, mulțumesc tare fain. :) Cât despre taximetristul minune, numai de bine. :D

  Cristi… nope. Nu e ceva de la care “să te-nveți minte”. Pur și simplu a fost ghinion. Altădată o să fiu mai atentă și o să-mi rezerv mai mult timp pentru călătorie, să nu mă grăbesc și să urc în mașina oricui. :)

  X-uleasca, oh da. Dac-ai ști ce sechele aveam în primele zile de la incident ! Mă uitam la toți cunoscuții și încercam să le decriptez caracterul, să văd dacă dincolo de aparențele friendly pot fi exact caCAnalia aia. :)) Mulțam fain, da’ nu-i meritul meu cu pozele… locul ăla e absolut superb. I love it since childhood. :D

 3. Raul, nu mă identific cu el… şi nici nu cred că semănăm. Mai am până s-ajung aşe frustrată… şi, implicit, faimoasă pentru asta. Şi morbo vorbea cu mine acolo, nu cu tine. Ştim că eşti murăşan de-al nost.

  morbish, apăi Diana me’ din Mediaş vorbeşte la fel cu Groparu care-i din Sibiu. De-acolo am tras concluzia. S-ar putea să greşesc, ofcors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *