6 thoughts on “Scrisorică

  1. mă, la cât de rău o duceţi pe acolo puteaţi să faceţi şi voi o revistă subversivă, socialistă(dacă nu anarhistă), în paralel, la imprimantă, pe banii, hârtia şi tuşul capitalistului pentru care munciţi(maram îi ziceaţi că s-au dus pe ciorne). după aia o distribuiaţi în stradă, în mall-uri, în hipermarketuri, ca să treziţi sentimentul revoluţionar în masele sedate cu consumerism primit cu raţia, doar îndeajuns cât să-i ţină în viaţă şi sub control de pe o zi pe alta.

  2. Silvia, right on. \m/

    morbish :)) Îmi place, îmi place, te fac redactor-şef, că io şi-aşa nu ştiu să conduc, dăcât să execut. Oricum, ţi-aş fi şi singuru’ redactor, pentru că de-acolo n-ai cu cine, nişte conformişti dezbinaţi. Scoţi biciu’ şi restul e tăcere.

    Teo, aşa ar fi normal, dar nu aşa se procedează la noi în ogradă. Not by far. :))

  3. acelasi prost obicei se practica si la noi la servici…doamne ce detest treaba asta..se mai starng si o poala de bani si mai vine ziua cate unui calic si vine si ne serveste cu alune si fornetti.spre deosebire de alti care ne scot chiar si la restaurant…sa va fie rusine calicilor sssssst

  4. Ei, Adrian, nici chiar aşa. Mie mi-ar plăcea dac-aş ave’ şi ceva bănuţi să pun pentru un cadeaux ca pentru ăia care se nasc postsalarial. Un mixer, un robot de bucătărie, o rată la casă, d-astea. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *