24 thoughts on “Hey, bloggers, leave them bloggers alone

 1. Păăăi, citeşte-mă şi pe mine, pls. Şi pe bloggerul meu preferat, e relaxant pentru că textele alea nu ai cum să le editezi, poţi decât să te râzi punând litera pe i. :D

 2. Runie, io-s cea mai fidelă, fată (virgula face tot, hă? :))). Nu ştiu cum să-ţi zic, da’ bloggeru’ tău preferat mă preferă pe mine, da? Şi uite aşa am pus litera pe i. :D

  Morbish, da’ fă-l odată! Mi-i dor de atmosfera movulie de-acolo şi de… tot.

  Da’ totuşi, io pe cine citesc? *sigh*

 3. Runie, păi asta o şi fost intenţia, deci… nailed it! :D

  Cristi, pe tine te-am pickuit a looong long time ago. :))

  demo, da, Gogu Kaizer e în readeru’ meu de multă vreme. Acuma stăteam şi mă gândeam că pe vremea când mi-am făcut io blog, nu era nimeni… da’ nimeni… Niciun blogger. Scriam în gol, trimiteam, practic, mesaje-n sticlă când am început. Adică în 2004. God, I’m old. Abia după câteva luni au venit primele comentarii de la străini şi i-am descoperit, încet-încet, şi pe alţii.

 4. Cristi, don’t awwww me, ’cause you knew it.

  ipo :)) Da’ crezi că io ştiam ce-i ăla? Io doar scriam acolo… Eram în clasa a noua? Zecea? Nici nu mai ştiu. Copchil precoc într-ale internetului, that’s for sure. :))

 5. sunt coplesit, bineinteles. dar trebuie sa il gandesc intai, io nu prea eram multumit de el. directia era buna, dar nu iesea exact ce vroiam io.si poate fac mai multe, cine stie? depinde cum ma hotarasc sa lovesc situatia. si fara absolut nici o inspiratie de la sfatosii de care zici. pe care nici nu-i prea citesc, in afara de unu-doi – da’ si pe aia rar.

 6. Nu înţeleg de ce tre’ să fie o chestie aşa de studiată, da’ în fine. Your blog(s?), your choice. :) Da’ tu pe cine citeşti şi-ţi place, morbish? Chiar vreau să ştiu, poate-mi scapă cineva. :)

 7. mare dreptate ai sistah! ma trispera astia cu treizeci de bloguri din care 70% aduri, da’ oricum nu va pot baga in aceeasi categorie, ca n-are sens. pentru mine pacalicii astia cu trafic imens care se plang de tot ce e in jur dar nu pun mana sa faca nimic sunt doar buturugi peste care tre’ sa iti treci google-ul cu riscul sa ii futi planetarele ca sa ajungi la aia sinceri si interesanti. desi daca stau sa ma gandesc bine am ajuns sa imi deschid netvibesul de 2 ori pe luna, si atunci ca sa te citesc pe tine (cand scrii) si inca vreo 2-3. triiiiist!

 8. pentru ca-s perfectionist, de aia:D
  pe blogurile astea am mai intrat mai mult de o data sau de doua ori anu asta(de citit- mai mult sau mai putin):siblondelegandesc, arhi, lorena lupu, tomata,ciupercutza,nebuloasa, andreea nastase(din roll-u de la zoso), zoso, oompa, ionuca, podul minciunilor, lucian despre nimicuri, flavius terbea…cam atat. cu filmele, cu serialele, cu ziare straine,dar, din pacate, si romanesti, cu facebook…asta a fost baza netului la mine in ultima vreme.si, cand ma mai apuca, obsesiile geografice.

 9. Lee, dude, da’ mai scrie şi tu! I kinda miss yo’ nigga-slanged insights. Always inspiring. :) Mişto comparaţia cu buturugile. :)) Uneori cred că au aşa trafic imens pentru că mulţi se minunează de ce scriu. Trist, da’ mai trist îi că nu mai scrieţi nici voi, ăştia cu condei adevărat.

  Morbish, noah mulţam fain. Cam mulţi A-listeri p-acol’, da’ te iert, că nu te-ai declarat fan. O dată – de două ori pe an şi io verific blogurile alea (de top, restul mai des). :)

 10. Radu, în oala bună. :) De Peculiara-mi place şi mie, păcat că scrie când apucă…

  Dumnezeule, fă-ţi şi bagă linku’.

 11. imi fac, imi fac, stai sa ma trezesc din betie si din lene, ca de cand am creat lumea asta m-am cam dat pe tanjeala si viata buna

 12. de fapt mana lu’ maradona a fost la cocaina, nu la betie.
  dar tu tre’ sa stii mai bine, pentru ca ai scris si o lucrare de diploma:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *