Respir, trăiesc, alea

Mai mult din inerție, dar măcar se întâmplă. Asta ca să știți, în caz că mai intrați pe-aici să-mi luați pulsul.

În rest, încă o relație care se oprește cu puțin înainte să se împlinească doi ani. Nu mă-ntrebați, că n-aș ști ce să vă zic. Doar să nu mai aud cuvântul “Fișior” pe-aici, că tăt-tăt-tăt trântesc și țâp! Ardelenii știe. :)) Da, știu, e trist și tot tacâmul, dar măcar… Dar măcar. Still working on this one.

Și iaca așa începe adevărata aventură prin București: all alone now, baby. O parte din mine se bucură de ideea de independență, altă parte își dorește s-o rupă la fugă în sihăstrie, iar partea rațională șoptește timidă să-mi găsesc un apartament mare, luminos și pe cineva alături de care să-l împart. Dar strict în momentele astea văd totu-ntr-o beznă incredibilă, care mă împiedică să mai cred că există oameni faini în lumea asta.

I don’t have low self-esteem. I have low esteem for everyone else.

17 thoughts on “Respir, trăiesc, alea

 1. Draga Roxa, astept sa scrii mai des pe blog. Cu manie, tristete, ce si cum iti vine la gura. Scrisul o sa te ajute, chit ca nu vrei sa fii ajutata :) Mark Twain a zis cel mai bine: True love – the only affection of the heart for which there is no help, and none desired.

 2. no ce sa zic… se pare ca anul 2012 e anul revolutiilor :)) varsa-ti necazul pe blog… da-i ce-i mai rau din tine… macar sa nu mi se pare ca te-am pus in reader degeaba :))

 3. Tu, fată dragă, îmi pare rău. Da’ cine ştie, maybe it’s for the best. Tu eşti tare, o să treci şi peste asta. Succes în noul an, să revii pe blog, mult, puţin, da’ să mai scrii!

  Te pup!

 4. Pingback: Essential Piece » Link-uri de duminica 7

 5. Uh… si la mine tot 2 ani o tinut, si inca 2 ani..si imediat fac 2 ani cu superBobita, si sper sa fie bine, ca io daca nu ma marit cu asta imi iau 5 mate si mor fata batrana. Puii mei.
  Lasa ca va fi bine!!

 6. Noah las’, tu, că dragostea durează trei ani în mod normal, nu doi, deci mai ţine. :)) Ce glume proaste am în program. Las’ tu că tu eşti o tipă mişto. O să trăiţi happily ever after, ştiu asta. :D Te pup!

 7. Roxaaa….m-am transformat intr-o adevarata Bridezilla..si cu al meu iubit si cu Socrella…iti zic eu ca nu mai is asa misto cum ma stiai :-<

 8. Aveam mai multe in minte sa iti spun legat de patzania ta dar ca sa nu iti consum spatiul pe site o sa ma rezum doar la un citat:

  “The way is full of perils and the goal far out of sight
  There is no road to which there is no end, do not despair”
  *Hafez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *