11 thoughts on “Am întâlnit şi taximetrişti nesimţiţi, fuck you very much!

  1. buahahaha!
    gata! esti pe toate feed-urile… `s cu ochii pe tine!
    and don’t call me Cioată, ca suna naspa de la tine venind, stii ca nu imi place… si s-ar putea sa schimb si eu apelativul :P :D

  2. Adi, bine că amu’ te-ai trezit să îmi urmăreşti blogu’. Şi când te gândeşti că era o perioadă în care scriam despre tine pe-aici, mai că-ţi vine să-ţi bagi ciobu’ că încă nu se inventaseră feed-urile. :))

    Creatrixo, reţiproc!

  3. Un sofer clujean… 2 ianuarie 2015, treceam linistiti cu masina pe Napoca spre bd. Eroilor, cand un putin spus nesimtit de taximetrist ne-a “impins” sa circulam dupa legea lui, cand pe stanga, cand pe dreapta. L-am deranjat cu un claxon de atentionare, drept pentru care ne-am primit “pedeapsa”. A virat brusc in fata noastra, accidentandu-ne voit cu spatele stanga pe aripa dreapta fata, dupa care a FUGIT CA UN LAS, trecand pe plin semafor rosu in fata cinematografului VICTORIA spre dreapta, spre Calea Turzii. Am ramas cu aripa bine stearsa, ca si cand am fi noi vinovatii de mitocania unui idiot care nu respecta nicidecum legile de circulatie. Va rugam incercati sa-l identificati: CJ…T_J, taxi combi alb, probabil Renault megane.Trebuie opriti… suntem cetateni cinstiti ai acestui oras european si astfel de comportamente nu trebuie tolerate! Maine si dumneavoastra vi se poate intampla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *