4 thoughts on “Dacă nu Pokemon Band, atunci cine?

 1. Dar pot să dau şi io vina pe Pokemon Band pentru tot ce-ai zis tu? Pot? Pot?:D
  Costumele alea bubblegum pink m-au terminat, m-au ucis, un fleac, m-au ciuruit. Şi tanti cu copacul, Lady With The Log, Twin Peaks, walk with me!
  lol

  Domnul de la Alternosfera, în schimb…Plâng şi mă tânguiesc.

  Şi pe mine mă râcâie o invidie d-asta sănătoasă, mioritică, faţă de Inna. Să facem un club, zic!

  Şi sorry. Că pe lângă astea, te-am mai chinuit şi io cu chestiile mele cu/pe gheaţă :). Musai tre să facem ce-am zis. Iau io votca, tu ia restul! :)

 2. salut Roxa!

  nu-ti pot auzi pokemonii (restrictii la retea), dar avand idei preconcepute despre pokemoni in general nu ma vad pierzand nimic la asta… asa ca e posibil sa nu incerc nici in alta parte sa-i aud, iar daca oi face-o va fi din cauza ta.. :)..

  de ce esti asa invidioasa pe ina?. las-o-n ploaia ei, face bani si pune de-oparte, nu se baga la rate ca ordinaru de mine, care platesc pana pe la vro 75 de ani!.. tu nu vezi ca nu mai conteaza cum faci banii, ci sa-i faci!.. unii prefera sa-i injure pe altii pt. cum fac banii (asa ca tine) dar atunci nu te mai stresa “că altora le mere binie-mersi departe de-aici şi că tu traduci de-ţi sar ochii de dimineaţa până seara între patru pereţi”.. chiar n-are rost!.. :).. asa cum tu ai shanse sa nu pupi nimic din luxul si indestularea muierushtii cu pricina, asa si ea n-o sa pupe nimic din trairile tale, din modul cum ai ales tu sa-ti traiesti anii.. io personal cred ca alegerea ta aduce mai multa imbelsugare decat a ei, mai putin lux (ete partz), insa si cateva mici eforturi de a regla unele posibile depresii..:)).. asta e, viata e frumoasa doar cand poti vedea si kestiile hade, baloase, ca apoi sa poti sa iti alegi ce e ok pt. tine.

 3. S-o lămurim pe asta cu invidia faţă de Inna: nici măcar nu are legătură cu ea, deşi tre’ să recunosc că mi se chirceşte un pic sufletu’ când văd că nonvaloarea îi ridicată la rang de artă, ceea ce are foarte puţin în comun cu cât mi se miceşte sufletul în privinţa banilor don’şoarei. Ce încercam să exprim îi că studiile diverselor grupuri de cercetători îs reale: Facebook îmi distruge viaţa. :)) Am impresia că toţi fac altceva mai util, mai bun şi mai fain în timp ce io sunt sclavul salariului. Dacă era un clip cu Mickey Mouse alergând pe o plajă în Costa Rica, ar fi fost shitlistuit instant. Cam asta e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *