Ce bărbaţi mă mai plac (I)

V-am împuiat destul capul cu muzică şi cum să nu discriminaţi până nu plecaţi bine de tăt urechea, amu’ îi cazul să trecem la treburi serioase alte treburi: bărbaţi! Mai exact, ăia care, din motive încă nedesluşite de mine, mă plac. Ajutaţi-mă că nu mai pot să dau cu banul.

1. Rock star-ul.

 • Sexos, o ţârucă mai în vârstă, cu plete, barbă, craci sănătoşi şi un fund obraznic care imploră să crape pantalonii pe crupele-i apetisante.
 • Evident, foarte cult într-ale muzicii, cu pluridoctorat în metale grele, dar cântă ceva nou, pe val, numa’ bun de sucit minţile gagicilor.
 • Pozează în mascul alfa, dar are o doză de nesiguranţă şi o umbră de lezare emoţională care îl fac irezistibil. Roar.
 • Foarte iscusit cu palavrele (că doară de-aia are trupă, d’ooh), deşi nu se ştie juca şi nu-i deloc spontan la provocările mele ghiduşe şi perverse.
 • Un MONUMENT cu M mare de bun-simţ, ceea ce mi-o plăcut din prima, dar şi vulpoi bătrân, de o naivitate falsă şi perfidă până te face să spui lucruri pe care nici nu ştiai că le gândeşti.
 • Pe scenă, când e adulat, prinde curaj, se avântă în faţa gagicii de care-i place, care întâmplător relatează toate ăstea, şi, cântând “let’s get down to business” indicând prohabu-i, are impresia că i-a făcut cea mai mare declaraţie de dragoste… Facepalm în loop!
 • Înduioşător de drăguţ, mai ales când rupe două-trei cuvinte-n maghiară ca să mă impresioneze. ;))
 • Manchild. Probabil are mai mare nevoie de-o mămică decât de-o gagică. Iar io n-am timp şi răbdare de dragoste maternă, bleah, ce-i aia?
 • Fiind rock star, evident că face constant mişto de balcanismele mele, cu un cinism izvorât însă din drag (dar tot n-ar asculta d-ăstea nici căsăpit cu sapa). Când i-am zis să nu-şi nege rădăcinile, replica lui genială a fost: “Sunt născut şi crescut în Bucureşti, rădăcinile mele sunt în beton”. =))
 • E rock star, deci îi implicit beţiv şi afemeiat. Deşi-s atât, dar atââât de uşor de iubit, NU puneţi botul la rock stars. Ce rost are o relaţie căreia-i vezi deja sfârşitul? Evident, faptul că tu nu te laşi când îs atâtea care deja şi-o dat jos sutienele şi le-o ţâpat pe scenă te face interesantă… şi bucla-i infinită.

2. Minorul.

 • Dacă vă zic câţi ani are, sunaţi la 112 şi înfund închisoarea ani buni.
 • Rocker cu păr blond şi frumos, tulei abia răsărit pe faţă şi… şi… piesa de rezistenţă, un tatuaj tare fain pe braţ, care-i numai începutul unei adevărate opere de artă.
 • Insistent până dă în patologic. Are idei puţine şi fixe. Ferească sfântu’ ca ideea aia să fii chiar tu.
 • Îs şi io naşpa; ştiind că minţile virgine-s cele mai uşor de îmbrobodit, nici nu mi-am fluturat de două ori gingaşele-mi gene, că şi mi-o şi propus să MĂ MUT LA EL. Facepalm îi puţin zis.
 • Îi de-o gingăşie rară, dătătoare de curcubeie-n urechi.
 • Nu o aflat încă de balcanismele mele decât la un nivel foarte superficial, dar îs sigură că dacă-i explic cum stă treaba, mă cere de nevastă şi aduce scurt Fanfara Ciocârlia la evenimentul festiv. Tre’ doar să pocnesc din degete şi să spurc copchilul rocker, sabotându-i viitorul între amicii lui acneici, cu tricouri Iron Maiden. :))
 • De când s-o prins că-mi place sarcasmul, îşi testează încă skillz-urile neformate pe mine. Aşa că iar îs luată cu drag peste picior: tanti Roxa, babă, granny etc. ADIO!
 • Acuma serios, viaţă, ce ai de gând cu mine? Tocmai ce-am zis binepa unei relaţii de doi ani cu un copchil şi amu-mi trimiţi altu’? ŞI MAI tânăr? Ca să ce? Mă duc în sihăstrie, nu mă mai joc aşa!
 • Trivia mişto-i că o jucat într-un film cu Monica Bârlădeanu, câştigând nuş’ ce casting. :)) Numa’ bine, alt star, ce să zic…
 • Partea proastă-i că exact genu’ ăsta de tip îmi place. Da’ aşa, cam în zece ani de-acum înainte. Păţăsc.

Partea şi mai proastă-i că am zis doar de doi şi m-am lungiiiit hă-hă. Urmează următorul calup (şi sper că ultimul, dacă nu se mai gândeşte cineva să mă placă – într-un mod, nu-i aşa, inexplicabil – până atunci).

Răspunsul meu pentru rock star:

Răspunsul meu pentru minor (apropo, în tezaurul de clişee lingvistice ale lui Roxa, minori îs tăţi cei mai mici decât mine):

Şi totuşi, dacă asta ar fi un fel de primă semifinală, vouă care din ăştia vi se pare răul ăl’ mai mic? Hâc!

11 thoughts on “Ce bărbaţi mă mai plac (I)

 1. păi, dacă te-ai încurca cu primul, ai face sex de câteva ori şi… cam atât. cu speranţa că poate înveţi vreo şmecherie ceva. mă cam îndoiesc.

  cu al doilea… ce pisici să faci cu el? poate e dixtractiv un timp (scurt), îl mai înveţi una-alta. şi apoi?

  deci next!

 2. Păi mai stai si te întrebi? Amândoi, fată, nu mai sta pe gânduri, ce naiba, distrează-te că azi-mâne te-i mărita, si după aia o să-ți pară rău că nu ți-ai făcut de cap când a fost momentul (vorbesc din experiență)

 3. Niciunu’, amândoi… guys, you’re not helping. :))

  @demo, pleata mai lungă? Aşa îi zice, mai nou? :D

  @puck, nici nexţii nu-s mai străluciţi.

  @Deea LOL! Îmi pare rău tu, da’ io chiar m-am distrat, mai ales în ultima perioadă, da’ mai ho. M-am săturat, ajunge, mă cuminţăsc.

 4. :))) Si eu le zic minori tuturor care sunt mai mici decat mine. Nu conteaza ca 1 an sau 4, tot minor ii :D Si mna, eu as zice go for the rockstar, dar sunt biased ca m-am saturat de minori lol.

 5. Ba eu votez cu minoru’. Pe termen scurt, logic. Astia mici care n-au apucat sa fie pervertiti de muieri is cei mai draguti si tandri din lume. Asa am auzit :)))

 6. Georgiana =)) Ce mult te-o convins calupu’ ăsta, ceva de spăriet. Vine săptămâna asta, că-s mai liberă.

  Arana, I’d go for him too, mai ales în lumina recentelor evenimente. :)) DAR NU. Nu voi face asta.

  Miştotică, nu pra mă uit io-n gura lumii, deci nu-i un argument solid.

  Silvia, da, pe termen scurt câştigă, logic. Problema-i că ei se cam satură când începi tu să te obişnuieşti cu binele. :))

  Fanule, io te-aleg, da’ să-ţi văz întâi ochişorii! :))

 7. Pingback: Greu viaţa făr’ de blog + ceva despre Lady Gaga | Fascination Street

Leave a Reply

Your email address will not be published.