13 thoughts on “Ghid de trolling al bunicuţelor care-ţi vor locul în metrou

 1. Măi, eu cred că tu nu stii ce ai născut aici…într-o jumate de an o să fie reportaje la PRO TV cu băbuțe isterice care refuză să stea pe culoarul metroului, troleului, autobuzului…Sper că realizezi că tanti s-a dus si le-a povestit la cel puțin 100 de prietene ale ei treaba asta, si alea o sută la alte o sută si tot asa…Si cum probabil mare parte din ele îs ipohondre, în curând fobia ta imaginară va deveni epidemie :)

 2. ce misto ar fi ca peste alti cativa ani oamenii de stiinta sa descopere o alta fobie :)) si o sa ne spunem “iata cum totul devine realitate” =)) ce-am mai ras :))) de astazi ma diagnostichez: “fobie biciplizofobie stadiu mega avansat” :)))

 3. “oferit cu cei mai umezi şi mai mari ochi pe care-am putut să-i casc”

  parca te si vad concurand-ul pe motanu’ ala din “shrek” (Puss In Boots) ..:D.. o lacramutza n-ai scapat? asa aia te tinea minte si iti dadea ea locul tie cand te mai vedea!!..

 4. Je texplic o chestie.
  Tura viitoare când vine o babă cu texte d-astea întrebă-o :
  – Aveţi cumva bilet pe locul ăsta ?
  ——
  Mă săturasem la un moment dat de pensionari cu bască care toată viaţa lor l-au aplaudat pe ceauşescu, şi acuma vroiau titlul de martiri.

 5. Rox :)))) ai inventat o noua boala:)) Sa vezi aici, daca nu le cedezi locul iti arata permisul de transport pt handicapati…si ei sunt bine merci, vioi….nu ologi, nu cu carje….:))

 6. Mulţam, mulţam! Oare fobiile astea cum se descoperă şi cum se înregistrează? Se merge pe acelaşi principiu ca la invenţii? Adică io, dacă zic că am o frică iraţională faţă de hârtie igienică, mă duc (undeva, dar unde?) să aştern pe hârtie noul termen kurpapirfobie? This puzzles me deeply.

 7. auzi?!
  dar sa vezi cum e cind se spurca intre dumnealor. odata, demult, in copilaria mea, era un batrinel sau batrinica (mi s-a sters din minte sexul, dar oricum de la o virsta devin angelici) care statea intr-un autobuz hiperaglomerat pe un scaun si pe celalalt il tinea ocupat cu … ghicesti cu ce??

  Hai ca nu ghicesti! Pai sa-ti spun eu! Nu cu vreun nepotel … Nu cu vreo consoarta in baston.

  Nu te mai tin!

  Cu o punga cu oua!! :))

  Da, si nu vroia sa o ia de acolo ca sa stea un octogenar (asta de pe scaun nu avea decit vreo 70) din autobuzul, repet, foarte aglomerat!

 8. =)) Io mă aşezam pe oo. Ăuăleo, o să fiu o babă troll! Da’ serios, mă kişam cu jet fierbinte pe ele, mai ales pen’ că erau în pungă, da’ şi pentru că nu io le plătisem. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *