Mă găsiţi în ţigănie, la IRAF

Îs ocupată şi nedormită, da’ mai ales ocupată. Şi nedormită. Am fo’ la Linkin Park – meh, sonorizare de cacao, şi-o mutat ăia fundurile alternative preţioase până la noi în ţară ca să le puie ai noştri nişte boxe de tătă minunea. Fain, tăt înainte! Da’ nu asta vreu să zic.

S-o gătat şi prima zi de IRAF, adică International Romani Art Festival. Voi di ce n-aţi fost în Grădina Uranus, hă? Noah, faceţi bine, că-i festival ţigănos tare, tare fain, iar locu’ ăla de la graniţa cu Rahova mi-i aşa de familiar, de parcă-s la Peninsula.

Highlightu’ primei nopţi o fost târgumureşenii mei ţigani (câţiva şi unguri, ce combinaţie fatală!) din Ansamblul Roma Fest. Cred că ştiţi deja celebrul filmuleţ Verbunk ce se plimbă pe net. Noah, fix pix, live îs mult mai meseriaşi! Parcă joacă-ntr-o piesă de teatru tot concertu’, nu e doar cântec şi joc. Se cutremura ca la 7 grade pe Richter scena când o luau la tălpi băieţii. Clăparu’ ţinea bine de clape să nu se dărâme. Opre Roma!

Ia, c-am reuşit să-i şi filmez cu mândre cu tăt, atâta cât m-o ţinut bateria HTC-ului.

Deci sincer sper că mâine (adică azi) o să fie mai multă lume la festival de-aia c-aţi aflat despre el de pe blogu’ lu’ Roxa, nicidecum pentru că-i vineri şi lumea are mai mult chef de zbânţ.

1 thought on “Mă găsiţi în ţigănie, la IRAF

  1. Pingback: Concurs cu bilete la Cohen şi Balkanik Festival, mo! | Fascination Street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *