Şi luminiţele erau cristale Swarovski

Io-s un boţ de om scund şi lat. Când găsesc o pereche de pantaloni care trece peste fund, dau party în cabina de probă.

Dacă reuşesc să închid nasturele şi fermoarul, dau party din nou, fărănumărfărănumăr, să moară dujmanii.

Dacă mai pot şi respira, party-ul din cabina de probă ţine trei nopţi şi trei zile, ca într-un basm cu happy ending, şi ţopăi încontinuu ca Geoană când credea c-o câştigat alegerile.

Dar asemenea lui, mereu îmi scapă un detaliu important: toţi pantalonii care trec prin cele trei probe de foc, dar absolut toţi, tre’ p-ormă scurtaţi, că ar mai trebui să am juma’ de picior să ajung până jos.

Criiiistoaaaaaase! :-L

Aflându-mă în Murăş, sun mătuşa dătătoare de cei mai mişto veri pe care ţi i-ai fi putut dori vreodată. Le are cu arta croitoriei şi mereu mă scoate din tăt felu’ de baiuri. Noah, şi-i grăiesc suav despre problemă.

– Noah, şi te-aş ruga să-i scurtezi, dacă ai timp.
– Da, sigur.
– Şi eventual să te uiţi un pic la cum îs cusuţi…
– Aha…
– … să fie aţa de aceeaşi culoare. :D
– Şi mai ce? oftează mătuş-mea prefăcut exasperată.
O pulă roz, de fier, cu luminiţe! râd io.

Da, glumim şi aşa, că suntem muieri destupate la minte şi oricum, la noi în familie, genu’ ăsta de umor o încetat demult să mai fie o noutate.

Şi tot la noi în familie… ar fi bine să nu dai nimănui idei. Căci nu ştii niciodată ce te aşteaptă când te duci să îţi recuperezi o banală pereche de blugi. Da, mi-o făcut-o:

peste buzunarul exterior o bucată de material cu design interesant atârna…

Trolling familial de cea mai înaltă calitate, zic!

11 thoughts on “Şi luminiţele erau cristale Swarovski

  1. Ioi, tu Roxa, fi-ti-ar trollingu’ sa-ti fie, eram la munca pe cand am avut mareata idee sa-ti deschid blogul! Si fix pe cand scrollam linistita in jos se blocheaza Rashnitzovici 2. Mai lipsea sa intre si sefu’! Si sa ma vaza ca ma holbez la daravele roz de fier cu luminite!
    Morala: a nu se deschide in timpul optului productiv!

    Da’ bestiala matusa!

  2. Nu cred ca e cazul să-ţi cenzurezi stilul foarte colorat de exprimare, dar ar fi foart intelijent să studiezi mai atentă reacţiile! Că-s convins că privirea ce ţi-a aruncat-o tuşă-ta, a conţinut informaţie utilă legat de rezultatul creaţiei artistice de pe nădragii tăi. Mai ales că tu şti destul de bine cu cine ai de a face.. ;)

  3. Pizduleana!!!!!!!!!!Eu stiu ca neuronii tai de blonda prim ADN se conexeaza mai rarut,dar pantalonii in discutie au fost manufacturati de mine de la betelie pana la tiv!Pana si materialul ti l-am achizitionat!Ideea e ca tie iti place sa dai petreceri(in cabina de proba) ca pantaloni ai putea avea oricand:)

  4. LOL! Rămăsăi fără argumente. =)) Dau vina pe văr’mio, care-o ajuns accidental pe-aici şi sigur ţi-o dat linku’ înainte să te-anunţ că te-am făcut vedeată. Amu’ nuş care dintre ei, că deja tăt familionu’ îi călare pe blog. :)) Not ok!

  5. Draga mea nepoata(scriu fara ochelari deci s-ar putea sa iasa mai mult o sarada uecat un mesaj)in primul rand verii tai ti-au ajuns pe blog dupa ce m-au intrebat pe mine ce citesc de rad ca o descreierata, in al doillea rand eu m-am nascut vedeta dar mai aci pe la provimcie, tu ai dus “”doar”” treaba la nivel national! Urmeaza America, pasul firesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *